2777
2789
عنوان

سطح هوش ۳ ینی چی

458 بازدید | 16 پست

پسر برادر شوهرم ۵ سالشه 

طفلی اول تب کرده و بود و سرما خورده 

بعد یهویی تشنج کرد شدید 

بعد هی بخش آرامبخش میدادن میخوابید 

بعد ک بیداد میشد دوباره تشنج میشد 

دکترا گفتن ریه اش عفونت شدید خیلی خطرناک کرده 

و گفتن ک کرونا کرفته 

الان جدیدا گفتن که هوشش ۳ هست ینی چی تروخدا

بیاین دعا کنید بهم بگین قضیه چیه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😣😣

𓆩♡𓆪...میگفت:ولی بعضی شبا زیادی شبه...𓆩♡𓆪

ینی تو کماعه

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

ضریب هوش 3 خیلی پایینه خیلیییی 3 ادم تو کماعه انشالله شفابگیره

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلن سه سطح هست یک دو سه

یک الان که ما توشیم

۲ غیر هوشیار تر

۳ یعنی یا خیلی پایین یا کما

کاربر آقا___اگه این امظا رو میخونی دعا کن منو دوستم به اون هدفمون کمتر از ۶ ماه برسیم خیلی ازش دوریم🤲🏻_____کاربری سوم____خودم میدونم تاپیکه ولی عادت کردم میگم تایپیک😐 ( راستی اگه کمکت  کردم تو دلت بگو انشالله به اون هدفش کمتر از ۶ ماه برسه😁)
همین یعنی براش اتفاق نمیفته؟

خدانگهش داره سکته یا تشنج نکنه فقط امیدباید ب خدا باشه... 

مال دوستم رو ۴ بار بود الان خوب شده هیچکی فکر نمیکرد خوب شه همه امیدشونو از دست داده بودن فقط دعا کنین من نذر گرفتم فقط خوب بشه الان شکر خدا خوب شده دعا میکنم ایشونم خوب شه براش صلوات میفرستم