2777
2789
عنوان

دلم گرفت

120 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا همه قیافمو مسخره میکنن بخدا انقدرم زشت نیستم قیافم معمولیه ولی همه بهم میگن زشت با اینکه دوتا از دوستام وحشتناک قیافشون بده ولی همه منو مسخره میکنن چرا . چرا اینطوریه؟ اصلا چرا خدا بین بنده هاش فرق میزاره چرا یکیو پولداره میکنه یکیو فقیر یکو زشت یکیو خوشگل مگه نمیگه من عادلم پس کو عدالتش 

خواهش حرفای کالیشه ای نزنین که همه زیبان این حرفااااا چون گوشم پره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم زشتم 

ولی خودمو قبول کردم و همینجوری که هستم شیک میگردم و خودمو دوست دارم 

هر کی هم بگه زشت ، میگم خب این از این زاویه منو دیده 

من خودم تو آینه با یه زاویه ی دیگه میبینم که خوشگل خودمم

ابجی قشنگم اولا که کلا قرار نبود عدالتی در دنیا باشه. هرکی میگه دروغ میگه. دوم اینکه زشتی سلیقه است. شاید برای یکی آرزوش باشی که باشما باشه‌. شما توی خیابون میری اگه از تک تک آدما بپرسی بهت ثابت میشه که هرکسی یه جوابی بهتون میده

ما همه سربازیم در پادگان سرسخت روزگار.
عزیزم منم زشتم  ولی خودمو قبول کردم و همینجوری که هستم شیک میگردم و خودمو دوست دارم  هر ...

من اعتماد به نفس ندارم . یه بار یه دوستم گفت اخه کی میاد با توی سیاه دوست شه. خیلیم سیاه نیستم پوستم سبزه روشنه