2777
2789
عنوان

چیکار کنم نوزادم سرما نخوره

2139 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من تازه زایمان کردم دخترم ۱ ماهشه تو شهر غریبم بدون هیچکس حالا از الان استرس فصل سرمارو دارم.چون خودمم ناشی ام و هیچی بلد نیستم

حالا چیکار کنم فصل سرما اصلا سرما نخوره یه راهکار قوی بهم نشون بدین

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس الکی نگیر اینجوری بدتر باعث سرما خوردن میشی.خیلی ریلکس رفتار کن.رمستون خونه رو وحشتناک گرم نکن.بچه رو حسابی نپوشون که تا یه باد بهش بخوره سرما بخوره.در ضمن بچه شما تا اونموقع جون گرفته کمتر امکان شرما خوردنش هست.نذار هی ببوسنش.تو این کرونا تو جای شلوغ نبر.سرما بخوره هم اسمون به زمین نمیاد 

کو تا فصل سرما اون موقع بزرگ شده یکم

چون تنهام خیلی نگرانم هول شم 

چون واقعا هیچی بلد نیستم 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

کولرو خاموش نکن 

بخاری رو هم همینطور

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
چون تنهام خیلی نگرانم هول شم  چون واقعا هیچی بلد نیستم

یآد میگیری تا اون موقع دستت میاد قشنگ نگران نباش تازه اولشه حق داری هول بشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
استرس الکی نگیر اینجوری بدتر باعث سرما خوردن میشی.خیلی ریلکس رفتار کن.رمستون خونه رو وحشتناک گرم نکن ...

هیچ جا نمیبرمش 

بوس که عمرا

با هیچکس هم رفت و امد نمیکنم

از دکتر بپرسی بهت میگه 

فقط و فقط به اندازه ای که خودتون میپوشید لباس تنش کن ‌اگر زیاد بپوشونیش بدتر میشه و تا سالها بدنش انقدر حساس میشه با یه باد کوچیک مریض میشه 

شیرمادربخوره بعدشم خیلیم اشتباه میکنی که نمیزاری بچه باهیچکس درارتباط باشه اون موقع بچه زیادپاستوریزه میشه وهمیشه خدامریض میشه تاحدممکن باادمادرارتباط باش یکم میکروب واسه بدن بچه لازمه

مدام نبرش حمام 

بوسش نکنید

شوهرت از بیرون میاد حمام بره لباس عوض کنه

الان هم دور از کولر نگهش دار 

دماشو متعادل نگه دار نه گرمش باشه نه سرد

یه ساعت قبل حمام کولر خاموش بشه 

زیاد تو اب نزارش یعنی در حد ۵ دقیقه فقط ( زمان بگیر ) 

برا سرما هم کمی بزرگتر میشه جا افتاده تر میشی برا نگه داریش

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
مدام نبرش حمام  بوسش نکنید شوهرت از بیرون میاد حمام بره لباس عوض کنه الان هم دور از کولر نگه ...

ممنووونم

اولا بچه ها تا ۶ماهگی اصلا سرمانمیخورن. بعدم میتونی قطره بی بی کر یا پدی لاکت بدی هرروز که باعث تقوی ...

هنوز دکتر نبردمش باید واسه این قطره ها دکتر ببرمش حتما؟