2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر در دوران بارداری

420 بازدید | 9 پست

سلام

من یه ازدواج سنتی داشتم. من الان دو ماهه حامله هستم ولی حس میکنم شوهرم خیلی بم توجه نمیکنه و مراقبم نیس. خیلی بی تفاوته نسبت به مشکلاتی که من در دوران بارداری دارم این بی توجهی عصبیم میکنه. من خیلی بدویارم. بالا میارم و نمیتونم غذا بخورم ولی شوهرم خیلی ساده میگه اینا طبیعیه عصبیم میکنه به نظرتون طبیعیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چکار کنه بیچاره شوهرت تهوع که دیگه یه چیزعادیه😄

شوهرمنو ببینی چی میگی

۷ماهه تو خونه خوابیدم هیچ جا نرفتم همشم ریسک بارداری داشتم و بیمارستان، دوقلو باردارم اخرشم نه قدر میدونه  و نه چیز شاقی

میگه تو ۹ماه میخابی اینجا بعدا راحت میشی من یه عمر گیرشون هستم😐

منم تجربه‌ داشتم مخصوصا فرزند اول ضمن اینکه خیلی هم بی توقع بودم حتی یکبار به همسرم نگفتم فلان چیز هوس کردم حتی تعجب می‌کنم بعضیا همسرشون رونصف شب میفرستن دنبال هوسشون دلم برای خانمی خودم میسوزه😅

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
منم تجربه‌ داشتم مخصوصا فرزند اول ضمن اینکه خیلی هم بی توقع بودم حتی یکبار به همسرم نگفتم فلان چیز ه ...

واقعا منم همینم هیچوقت میوه هوسونه به شوهرم نگفتم تو لیست خریدم همیشه فقط سیب و خیار😄

البته خودش گاه به گاه میخره 

منم اوایل بارداری همینجوری بودم هورمون‌هات ریخته بهم جدا از اون حالت تهوع هم خیلی آدم رو کلافه میکنه 

شوهرت بنده خدا کاری ازش برنمیاد یا نمیدونه چیکار باید بکنه اگه حس میکنی کمکش رو لازم داری یا کاری هست که میتونه برات انجام بده مستقیم ازش درخواست کن منتظر نباش خودش تشخیص بده