2777
2789
عنوان

ژلاتین

527 بازدید | 11 پست

سلام  خانما من می‌خوام ژلاتین بخرم نه پودر ژله از کجا باید تهیه کنم و اینکه ما چون تو خونه هیچکی ژله خور نیس  زیاد از قیمت این کالا خبر ندارم ولی ی جا شنیدم ک ژلاتین خالص گرونه منم بخاطر خواص اش می‌خوام بخرم کسی خریده قیمت هم بگه ممنون ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از لوازم شیرینی فروشیا خریدم زیاد گرون نیست

آها مرسی بعد حدودی نمی‌دونی چقده بنظرت نیک کیلو میشه خرید یا گرون میشه 😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من از عطاری میگیرم قیمتش رو فکر کنم اندازه ۲، ۳ بار استفاده ۴۰ تومن خریدم  ولی استفاده کردم ا ...

آها پس عطاری و لوازم قنادی 

قیمتش بد نبوده

نیم کیلو نخریدم ولی تو بسته کمچیک ۲سال پیش میخریدم ۸تومن خیلی بدمزست دیگه نخوردم

آهوم مزه اش چجوریه مگه 

با آبمیوه خوب نمی‌شه

ژلاتین که نمیتونی همینطوری مصرف کنی تو دسری چیزی باید اضافه بشه من تقریبا  دوسال پیش خریدم سیری ...

اره می‌خوام با آبمیوه یا با ژله آماده قاطی کنم 

ی سوال یکی بهم گفت ریختم تو قرص جوشان ویتامین‌ سی خوردم خوب بوده میشه؟

اره می‌خوام با آبمیوه یا با ژله آماده قاطی کنم  ی سوال یکی بهم گفت ریختم تو قرص جوشان ویتامین‌ ...

ژلاتین یه چیز بی مزست برا خاصیت میخوای ژلاتین طبیعی مصرف کن مثل پای مرغ بجوشون عصارش و بریز تو غذا یا اب قلم یا کله پاچه برای محکم شدن استخون خوبه 

ژلاتین اول باید ذوب کنی و ایتفاده کنی اول با اب قاطی کنی ژله ای بشه بعد رو بخار کتری ابش کن به هرچی میخوای اضافه کن بع هم بزن بخور

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ژلاتین یه چیز بی مزست برا خاصیت میخوای ژلاتین طبیعی مصرف کن مثل پای مرغ بجوشون عصارش و بریز تو غذا ی ...

آها باشه ممنون از توضیح کاملت❤️

2790
2778
2791
2779
2792