2777
2789
عنوان

به نظرتون

460 بازدید | 24 پست

سلام به نظرتون بچه ۵ساله رومیشه ازاول محرم بردکربلا مریض نمیشه کاردرستی هست یانه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم بهترین کار دنیاست همه چیز براش بزار کنار ببرش ما فامیلامون همشون بچه هاتون دو ساله وچهار و... میبرن هیچ مشکلیم ندارن تازه اونا هنوز پوشک میشن مال تو که این مشکل نداری یه شال بسیجی براش بخر تا بزاره روی سرش لباس سفید یا روشن سعی کن بپوشه تا اذیت نشه البته تو این راه خود امام حسین کنارشه

اگه آقا بطلبه میری و میبری

یعنی گرمای هوا اذیت نکنه نمیدونم چقدرگرمه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بله عزیزم بهترین کار دنیاست همه چیز براش بزار کنار ببرش ما فامیلامون همشون بچه هاتون دو ساله وچهار و ...

ممنونم عزیزم بهترین کامنت بودممنون ازراهنماییت🌷💐💐💐

نه ببر عزیزم پارسال گرم تر بود تازه شرایط خیلی سخت بود فامیلا از مسیر سختم رفتن گفتن اصلا عجیب بوده ...

ممنونم

آره تازه همه خونه ها درشون بازه به بچه ها خیلی میرسن تازه تو بچتو بیمه ابوالفضل کن برو هیچی نمیشه

ممنونم مریضه دارم میبرم شفاشوبگیرم توتاپیکم هست ولی ترسیدم ببرم بدترمریض بشه باکامنتها اشک توچشم جمع شدانقدآروم شدم..هرچی ازامام حسین میخواهیدبهتون بده