2777
2789

سلام 

خواهرم سه ساله بایه پسری دوسته، پسراول رابطه قول داد که سه سال بعد میایم خواستگاری

این سه سال گذشت براخواهرم هر خواستگاری اومد جواب رد بهش دادیم

چون خواهرم دوست پسرش(حسین) رو دوسداره 

ما پدرمون فوت شده عموهام خیلی رو ما حساسن غیرت دارن وقتی اونا پرسیدن چرا ب خواستگار جواب رد میدین گفتیم که صبا خواهرم نشون یه نفر دیگه شده مادرش اومده نشون کردن اونم بگم( دروغ گفتیم )که مادرش اومده 

چون اگه راستش رو میدونستن نمیزاشتن ب خواستگارا جواب رد بدیم

اینم بگم که فامیلای پسره هم از موضوع خبرداشتن ومیدونستن پسره ودختره جدی هستن برا این رابطه

چن بارم مامان حسین وحسین ابجیم رفته بودن بیرون 

خلاصه اول رابطشون میگفتن زوده برا ازدواج شما یکم بزرگ بشین ولی حالا وقتی ک حسین داده بود براازدواج گذشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

ما هم همچین موردی داریم برای خواهرشوهرم خانواده پسره راضی نمیشن پسره پاشد تنها بیاد خاستگاری نزاشتیم بیاد چون زنگ زذن و راضی نیستن ولی نمیدونم چی بشه البته ب نظر مم این ازدواج ب صلاح نیست نه فقط چون اونا راضی نیستن از جهات دیگه هم میگم حالا شما هم زیاد کشش ندین ک عمر دخترتون. هدر بره خاستگارا برن سنش بره بالا زوذتر تکلیفشو روشن کنین با این آقا 

حالا هرروز یه بهونه جدید میارن

چون اونا از اول ازدواج فامیلی دوست دارن 

۲هفته پیش گفتن هنوز کارکنه پول در بیاره بعد دوسال میایم 

خواهرم قبول نکرد چون ازطرف عموهام تحت فشاریم چرا نمیان جلو

بعدش که خواهرم گفت با پسره دیگه حرف نمیزنم بچه بازی نیست هرروز یه چی میگن

بعد همان روز که خواهرم باپسره تموم کرد 

مامانش زنگ زد گفت که پسرم ناراحته ۵ ماه بعد عید حتما من میام

اگه ناراضین بیخیال این ازدواج بشین  ما که با رضایت کامل اومدن تا ته خیار تلخ میشه مادرشوهرم می ...

بزن فک شو بیار پایین...بگو کاش لال میشدم‌ و بله نمیگفتم به پسرت🤨😏

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
اگه ناراضین بیخیال این ازدواج بشین  ما که با رضایت کامل اومدن تا ته خیار تلخ میشه مادرشوهرم می ...

واقعا 

من شوهرم دوسال میومد خاستگاری  تا جواب مثبت شنید 

الان میگه مثل سگ پشیمونم 

واقعا رضایت خانواد به نظر من خیلی مهمه مگر اینکه  پسر استقلال کامل از خانوادش داشته باشه ،،،همچین پسری هم من تاحالا ندیدم

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
حالا هرروز یه بهونه جدید میارن  چون اونا از اول ازدواج فامیلی دوست دارن  ۲هفته پیش گفتن ...

پسره شغلش چیه ..کار و درآمدش چقدره؟؟

وقتی خانوادش راضی نیستن چرا خودتون و کوچیک میکنین؟!!

از خداشون هم باشه بیان ... اصلا به خواهرت بگو پی گیرشون نشه و زنگ هم زدن حواب نده.. والا🤨

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌