2777
2789

۱۴روزه آیوآی شدم فردا تاریخ پریودیمه نهم باید ازمایش بدم....

شیاف پروژسترون ۴۰۰ استفاده میکنم روزی دوتا....

آیا باعث تاخییر پریودی میشه؟؟یا اگ باردار نباشم خودم پریود میشم

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی به پریود نداره

بله خودت پریود میشی

ولی تا وقتی پریود نشدی داروهاتو قطع نکن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

برای من تاخیر داشت. تا قطع نکردم پریود نشدم. بی بی چک زدم منفی بود بعد شیاف رو قطع کردم دو روز بعد پریود شدم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

فردا صبح ازمایش بده منفی بود قطع کن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

ان شاءالله که باردار باشی

ازمایش بده برا من بعد ۱۴ روز ازمایش نوشت

اره منم اولین بار ک آیوآی کردم روز ۱۴ گفت ازمایش بده مثبت بود سقط شد....ولی اینجا ی مرکز دیگس گفت روز ۱۷ ازمایش بده بیبی چکم منفیه تقریبا....شما باردار بودی؟

پروژسترن مصرف میکنه چطوری پریود میشه؟ اطلاعات رو ار کجا میارید؟

چون خودم این مراحل رو طی کردم هم برا ای وی اف هم برا ای یو ای عزیزم

الانم با ای یو ای باردارم 

من سالها درمان کردم و حفظم اینارو دیگه 😄

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نه ربطی به پریود نداره بله خودت پریود میشی ولی تا وقتی پریود نشدی داروهاتو قطع نکن

من از سایت مرکز ناباروی مام خوندم نوشته بود تاخیر نمیندازه ولی تو نینی سایت میگن میندازه نمیدونم گیج شدم