2777
2789
عنوان

خیانته؟

334 بازدید | 12 پست

سلام. من و نامزدم هردو ۲۵ سالمونه.

رابطمون هم خیلی خوبه.

اون توی کار ترید هست، دیشب واسم تعریف کرد گفت یه خانم خارجی استوریشو ریپلای‌ کرد نوشت هلو، اونم جواب داد و پرسید کدوم کشور و شهری و‌ چکار میکنی، نامزدمم جوابشو داد و اونم ازش همین سوالارو پرسید، یچیزی مث صحبتای اول اشنایی. بعد دیگ اون هر روز گودمرنینگ میگه اینم جواب میده. گفتم چرا جواب دادی؟ گفت چون دارم زبان یاد میگیرم واسم جالب بود جوابشو بدم.

دختره هم گفت مادرم ایرانیه گفت واسم جالب شد اینو ک گفت و رفتم فالو کردم.

عکس پیجشم فرستاد از‌این دخترای خوش هیکل‌ ک لباس‌ باز‌پوشیده‌ بود و اینا بود.

دارم دق‌میکنم. سعی کردم ب روم نیارم. نمیدونم این خیانته؟ اخه چرا جوابشو‌ داد؟ چرا اطلاعات داد؟‌چرا فالوش‌کرد؟

چکار کنم. 

من خودم با اینکه تو جامعه ام و هر روز‌با ده تا اقا‌ در‌ ارتباطم ولی به هیشکی رو نمیدم.

اخرش گفت بلاکش میکنم اصن ولی دیگ واسم مهم نیست. مهم اینه باهاش صحبت کرد و چند روز دختره صب بخیر میگفت و میگفت چکار میکنی این جواب میداد.

چکار کنم؟

از دیشب تا الان باهاش هیچ صحبتی نمیکنم

کم مونده به آب خوردن هم بگید خیانت

شاید شیطنت یا هر چیزی باشه اما خب الزاما خیانت نیس /:

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.