2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکارمیکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 63 پست
بخاطر دخترتون نمی موندین؟

دقیقا بخاطر دخترم نمیموندم!!! من نمیزارم بپم تو محیطی که سالم نیست بزرگ بشه..خیانت یکی از بزرگترین مسائلی که نشون میده خانواده سالم نیست!

دوم بخاطر روحیه خودتون ..هم خیانت کرده هم اون داره شمارو کنترل میکنه؟ فکر نمیکنی باید برعکس باشه؟؟

یه سوالم دارم ..شما که شاغل هستید تو اجتماع هستید چرا اینقدر شوهرتون روتون تسلط داره؟؟ چطور اچازه میدید بهتون امر و نهی کنه؟ بگه نرو شما هم نمیری؟؟ مخصوصا بعد از دیدن خیانت!! 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
عزیزم دخترم خیلی وابسته ی پدرشه مشکلم این هست مطمینم این برای من شوهر نیست

کسی که باید نگران باشه خود شوهرتونه نه شما!! بخاطر جدا نشدن از دخترش باید صداقتش رو به شما ثابت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بخاطر دخترم نمیموندم!!! من نمیزارم بپم تو محیطی که سالم نیست بزرگ بشه..خیانت یکی از بزرگترین م ...

از بابام می‌ترسه .بجای بابام میرم کار.بخاطر اون منمیگه نرو.وگرنه اونم میگفت

از بابام می‌ترسه .بجای بابام میرم کار.بخاطر اون منمیگه نرو.وگرنه اونم میگفت

مثلا بگه نرو شما میگی چشم نمیرم؟؟؟ ببخشید ها ولی به عنوان خانم خونه یا مادر خانواده شما نقشتون چی هست؟؟ مثلا بگه نفس نکش نمیکشی؟؟ از باباتون چطور میتوسه به دخترش خیانت میکنه؟؟ این خیانت رو با پدرتون مطرج نکردید؟؟

بله شدید

با این وجود به هیچ عنوان نمیموندم . 

دخترت تو سنی هست که مسائل رو کم کم درک کنه و تندخویی رو بفهمه.

بدترین شکنجه برای فرزند اینه که تو اضطراب و استرس روابط پدر و مادرش باشه .

اگه خانوادت حمیت میکنن حتما طلاق بگیر

چرا انقدر بهش رو دادی؟ 

مثلا بگه نرو شما میگی چشم نمیرم؟؟؟ ببخشید ها ولی به عنوان خانم خونه یا مادر خانواده شما نقشتون چی هس ...

کلا ترسو هستم دست خودم نیست از ابرو هم می‌ترسم عزیزم انقدر داد می‌کشه من از همسایه ها خجالت میکشم صدامو در نمیارم

خیانتشو هم گفته اگر به پدرت بگی تهدیدم کرده فلان بلاروسرت میارم

با این وجود به هیچ عنوان نمیموندم .  دخترت تو سنی هست که مسائل رو کم کم درک کنه و تندخویی رو ب ...

اوایل دوستش داشتم هر چی می‌گفت چشم میگفتم بعد که گندش دراومد تهدیدم کرد ترسیدم