2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جووون تو که نیستی

جووون به خودت🥰 کدوم یکی از دوستامی😝

مهربان خدای من🤍 بابت فرصت دوباره ای که بهم دادی برای زندگی کردن ممنونم.ازت میخوام انسان هایی از جنس خودت سر راهم قرار بدی ✋❤
تیکه کلامم بود دیدم دختر ۴ سالمم یاد گرفته ترکش کردم تو تایپ میگم 

ای جاااان 

بوسش کن

مهربان خدای من🤍 بابت فرصت دوباره ای که بهم دادی برای زندگی کردن ممنونم.ازت میخوام انسان هایی از جنس خودت سر راهم قرار بدی ✋❤
واقعا بعضیا هستن اونم خدا دادیه

نه عزیز دل اینا همش حرفه ، مگه الکیه پیش بینی آینده . ببین بعضی وقتا حواس متفاوت کار میکنن و باعث میشه شما همچین فکری بکنی .

مثلا فرض کن شما توی یه اتاق نشستی و منتظر یه کسی هستی که دیر کرده و نمی دونی کی میرسه . یه نفر دیگه با یه دوربین اون طرف رو میبینه که همین الان مثلا توی ترافیک گیر کرده ، میاد به شما میگه فلانی فعلا نمیاد و مثلا یه ساعت دیگه میرسه . شما چون دید اون رو نداری فکر میکنی داره پیشگویی میکنه در حالی که بر اساس چیزی که همین الان دیده یا حیس کرده و داره اتفاق میفته نظر داده و هیچ اطلاعی از آینده نداشته ، فقط چیزی رو که اتفاق افتاده زودتر از شما میبینه یا حس میکنه . 

کلا اکثر اونایی که پیش بینی آینده میکنن ، آدمای تیز و دقیقی هستن که به جزئیاتی که بقیه بهشون اهمیت نمیدن دقت میکنن و از روشون حدس میزنن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم