2777
2789
عنوان

بی توجهی عشقم و اویزون بودن من

2640 بازدید | 28 پست

سلام وقت بخیر من یه دختر 22سالم نزدیک سه ساله با یکی ازهمدانشگاهیام که باهم تودانشگاه اشنا شدیم درارتباطم و همو میخوایم مادرامون میدونن و کل خانواده ایشون درجریانن منتظر بودیم درسش تموم بشه و شرط من و خانوادم اینه بره سرکار تا ازدواج کنیم الان ما ازاول رابطه مشکلمون اینه که من زیادی روش حساسم یعنی یبار تماس بگیرم جواب نده شده 100بار تماس میگیرم باهاش پیام میدم ولی اون کلا خیلی لطف کنه 3بار خیلی همو دوس داریم ولی من چون کلا تو رابطه قبلیم بدجور شکست خوردم نمیخوام دیگه شکست بخورم همدیگرو خیلی میخوایم ولی ایشون وقتی قهر میکنیم تلفن قطع میکنه میره هیچ سراغی نمیگیره تا من بهش التماس کنم میاد معذرت خواهی میکنه ازم الکی نازمو میکشه فک میکنم من چون زیادی پیگیرم و میدونه خیلی عاشقشم داره اینجوری میکنه توروخدا بهم بگید چجوری این پیگیر بودن و اویزون بودنمو کنار بزارم کاری کنم اون بیفته دنبالم بخدا افسرده شدم عصبی شدم کارم شده گریه لطفا نگید جدا شو چون اگه جداشم هم من میمیرم هم اون فقط کمک کنیدکه یکم این وابستگی و پیگیری کمتر بشه یکم اون بیفته دنبالم یکم بی توجهی کنم اینم بگم خیلی لجبازه همش داد میزنه میگه من معذرت خواهی کردم همون لحظه قبول کن اخه مگه میشه همون لحظه قبول کرد بیتوجهی میکنه حس میکنم مزاحمشم اویزونشم خیلی حالم بده میخوام خودکشی کنم دیگه اخه گناه من چیه که ساده ام و صادقانه دوسش دارم چرا من انقد سیاست ندارم دنبال خودم بکشونمش مطمئنم دنبال کسی دیگم نیست یعنی اصن خوششم نمیاد ازاینکار فقط ازاول رابطه همینجوریه خسته شدم کلافم چیکار کنم چه خاکی به سرم بریزم اخه گناه من چیه کاشکی بمیرم زودتر خلاص بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا باید سیاست داشته باشی ،ببین همون یبار زنگ زدی جواب نداد دیگه باید بیخیال بشی تا خودش زنگ بزنه .اصلا نیوفت دنبالش و از علاقت بطور صریح حرف نزن .هرچی به طرف بی اهمیت تر باشی بیشتر میوفته دنبالت مثل قانون طبیعت شکار و شکارچی . اون به تو نیاز داره نه تو به اون .

کتاب مثل یک مرد فکر کن و مثل یک زن رفتار کن بخون حالا کمکت میکنه.

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚

اگه من پسر بودم و دوس دخترم اینطوری بود فرار میکردم اط دستش

نه خودتو روانی کن نه اونو

همین که میدونی رفتارت اینطوریه نصف راهو رفتی

کافیه ارامش خودتو حفظ کنی و همه این چیزایی ک الان گفتی انجام میدیو انجام ندی

برو خودتو سرگرم کن برو یه کلاسی باشگاهی چیزی

فیلم ببین مشغول باش ک کم بپیچی ب پروپای اون بیچاره

به ازای هر سه چهار باری که اون زنگ میزنه تو ۱ بار بزن دعوا نکن غر نزن 

همه رو خودت میدونی

همونا رو نکن

مث منی😑💔

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
اتفاقا باید سیاست داشته باشی ،ببین همون یبار زنگ زدی جواب نداد دیگه باید بیخیال بشی تا خودش زنگ بزنه ...

مشکلم اینه نمیتونم بی اهمیت باشم توروخدا راهنماییم کن 

مشکلم اینه خیلی غر میزنم خیلی زیاد خیلی اذیتش میکنم ولی بخدا خودش باعث میشه من گفتم بدم میاد گوشیتو جواب نمیدی ولی همون کار تکرار میکنه منم عصبی میشم دیگه از دست خودم و کارام خسته شدم بخدا خسته شدم