2777
2789
عنوان

کابینت چ رنگی بزنم بنظرتون؟؟؟؟؟

233 بازدید | 25 پست

سلام.بین کابنتیام طلایی هستن..بغیراز کابینت سفید ایا پیشنهاد دیگه ای هم دارید..من نمیدونم چه کنم..بشدت از بین کابینتیام ک طلایی هستن ناراحتم.اخه اصرار خودمم بود ک طلایی بزنیم..حالا نمیدونم چ رنگ کابینت انتخاب کنم..در اتاق و قرنیز دور خونه قهویی طرح چوبه

الهی شکر💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرح چوب بزن طلایی واقعا جالب نیست 

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بژ روشن با عسلی طرح چوب قاطی باشه هایگلاس شیکتره

واای عاالی میشه

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

عزیزم اون سفیدی که گفتی به غیر از سفید بگید اول اینکه به رنگ طلایی خیلی میاد ،دوم اینکه مدش نمیره و دلو نمیزنه هر رنگ دیگه ای انتخاب کنی مخصوصا رنگ تیره به مرور زمان دلتو میزنه

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺

سفید خیلی عالیه ، هیچ وقت قدیمی نمیشه دلگیرم نمیشه با همه چیز هم ست میشه

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya

زیبا و بزرگ و دلباز🤩

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya