2777
2789
عنوان

این که همه بدونن تو خوشبختی یده؟

88 بازدید | 11 پست

این که از زندگیت راضیباشی بده؟بعد مثلا بیای اینجا بگی شوهرم دوسم داره من چه خوشبختم پس چرا یعضیا میگن اگه خوشحالی نباید  اینجا بگی شاید یکی از شوهرش کتک خورده باشه اه بکشه زندگیت نابود میشه الان تو از این که من خوشحالم ناراحت میشی 

بد نیس ولی من اه اعتقاد دارم 

الهی اه یه تار مو پشت سر یه کوه نباشه

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اسی بهشون بد کرده یا کتکشون زده که اه بکشن 

نه ولی ممکنه یه نفر چیزایی که اسی داره رو نداشته باشه و دلش بشکنه اون موقع میگن اه فلانی پشت سرشه

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵
بد نیس ولی من اه اعتقاد دارم  الهی اه یه تار مو پشت سر یه کوه نباشه

اه کشیدن مال وقتی هست که ظلمی به طرف شده باشه آه بکشه

مثلا یه مالی رو با خوردن حق یکی دیگه به دست بیاره خوش باشه با اون 

بعد طرف مقابل آه بکشه

وگرنه دیدن خوشبختی یه غریبه که ظلمی به من نکرده اه کشیدن هیچ اثری به اون نداره

در کل غریب آشنا بعضیاشون از خوشحالیت ناراحت نمیشن ولی ممکنه خودشون مشکلی داشته باشن ناخواسته انرژی منفی بسمتت روانه بشه

همین

البته کسایی هم هستن مخصوصن آشناها از خوشبختی دیگران خوشحال نمیشن چون حسودن

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

لزومی نداره بگی

همه آدما واکنش یکسان ندارن چون هر کسی تو پس زمینه زندگیش یه چیز میگذره

من به شخصه از شادی دیگران حتی دشمنم شاد میشم و از ناراحتی دیگران حتی دشمنمم ناراحت

ممکنه کسی انقدر زخم زبون شنیده و تحقیر شده باشه که ار حرفی رو به کنایه بگیره و دلگیر بشه

آدمای بدذاتیم هستن که چشم دیدن شادی دیگران رو ندارن