2777
2789
عنوان

دیشب ساعت ۳یکی به ماشین مون زده

350 بازدید | 15 پست

و دررفته.امروز ساعت ۵صبح یکی آیفون زد خیلی ترسیدیم شوهرم درو واکرد گفتن بیا ماشینتون رو زدن.بنده خدا پلیس بوده.میگن ساعت ۳تو گشت بودیم به ماشین پارک مشکوک شدیم دونفر داخلش بودن تا ماشین پلیس و میبینن دنده عقب میرن و محکم به ماشین ما برخورد می‌کنند و فرار می‌کنند پلیسا ازقبل پلاک برداشته بودن.میگن دنبالشم رفتیم واینستاد.حالا شوهرم رفت برای شکایت.دعا کنین خسارتمون رو بگیریم ازشون هرچه سریعتر.آخه ما الان مرخصی اومده بودیم و چندروز دیگه باید برگردیم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9086655/۴۰نفر-بیایین-براتون-سوره-یاسین-میخونم

بخوان عزیزم برامون هر چه سریعتر پیدا بشه و ماشینمون درست بشه.آخه نو بود ماشینمون.چرا ما...

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
شانس نداشته باشی اینجوره

همونو بگو ماشینمون نو نو هم بود.آخه بیشعور این همه جا چرا کوچه ما..معلوم نیست چه غلطی میکردن که پلیس رو دیدن فرار کردن

بیمه بدنه نداشتین 

چرا داریم ولی خب افت قیمت هم ممنکنه زیاد باشه.اونو چکار کنیم آخه نو ماشینم‌ون

خارجی بود ماشینتون ؟

نه گلم ایرانی.تیبا ولی خب چند ماه بود گرفته بودیم خشک خریده بودیم.نونو بود اگه میدی جلوش فرورفته بود کلا.قلبم یه جوری شد.

نه گلم ایرانی.تیبا ولی خب چند ماه بود گرفته بودیم خشک خریده بودیم.نونو بود اگه میدی جلوش فرورفته بود ...

اره راست می‌گی حق داری ماشین خیلی افت پیدا می‌کنه انشالا پیدا شن 

عزیزم کارشناس افت قیمتم حساب میکنه 

خدا کنه گلم دعاکن .پلیس همون صبح صورت جلسه نوشت گفت برین ثبتش کنین چون پلاک گرفتن خود پلیسا میگن راحت تر برات پیدا میکنیم و خودمون هم شاهدتون میشیم.باز خدا اینجا کمکمون کرده.دعاکنین برامون