2821
2789
عنوان

حالت تهوع دارم 🤰🤮

724 بازدید | 63 پست

سلام مامان هایه نی نی سایت من همیشه خواننده خاموش بودم و گفتم به جمعتون بپیوندم من الان 7 هفتمه و بشدت تهوع دارم طوری که اصلا نمیتونم غذا درست کنم یا بخورم... من چیکار کنم بهتر بشم. هرکاری فکر کنید کردم الان چند روزه بیشتر شده وقتهایی که حالت تهوع دارم عطر زدم چیزهای شور و ترش خوردم خوابیدم نون خشک صبح ناشتا خوردم ولی فایده نداشته راهنمایی کنید لطفا

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه اولم  پسر بود اینجوری  بودم مخصوصا  بوی مرغ

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)

کشک خشک بگیر همش یه تکه تو دهنت بذار 

خیلی جلو تهوعو میگیره 

دکترت بهت رانیتیدین داده؟؟؟؟ 

من سه ماه اول بارداریم از حالت تهوع مردممممم 

دکترم میگفت چیزی نیست غذا بخور به خودت برس بالا بیار از بالا آوردن کسی نمرده 

سر چهذر ماه که رو به موت بودم دکترمو عوض کردم اولین جلسه بهم رانیتیدین داد خدا خیرش بده واقعا

من روزی ۴تا میخوردم یکمی حالم میزون شد با این دوتا

از این ویروسه نگرفتی ؟

کدوم ویروس کرونا منظورته

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
فقط نینیت پسر باشه از بوی مرغ و گوشت بدت میاد؟؟

واسه دخترم راحت بودم ولی پسرم جلوم مرغ می آوردن گریه میکردم

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
طبیعیه تحمل و صبر  یکم هفته هات بالا بره بهتر میشی اولیه؟ چند سالتونه؟

آره بارداری اولمه 24سالمه

واسه دخترم راحت بودم ولی پسرم جلوم مرغ می آوردن گریه میکردم

اتفاقا همینجوریم از گوشت و مرغ فراریم