سلام .از بعضی از اعضای سایت که برای سرگرمی با به هر دلیل دیگه پستهای غیر علمی یا تجربی میزارید خواهش میکنم عنوان کنید .برای سرگرمی .تعدادی از اعضا به جهت صداقتی که دارن باور میکنند .عزیزی که پست میکنید حس ششم دارم چه بسا این بازی شما زندگی کسی را به مخاطره بندازه .عزیزی که ادعا میکنید دعا نویس هستید . ولله این کارها تاوان داره.
یا بعضی از اعضا تجربیات شخصی خودشونو با چنان قاطعیتی بیان کرده و دفاع میکنن که انگار سالها روش تحقیق شده . شاید نسخه رفتاری شما با شخصیت همسرتون سازگار بوده .مطمین باشید برای زندگی های دیگه مفید که نمیتونه باشه چه بسا مضر هم باشه. همه سر درد ها علت واحد نداره .یکی از فشار خون بالا سردرد میگیره .یکی از افت فشار . مگه میشه برای درمان اینها از یک دارو استفاده کرد.
بنده خودمو مثال میزنم . من مرد هستم با علم به اینکه نی نی سایت اکثر اعضا خانم هستن عضو شدم . به افرادی که مشاوره حقوقی دادم نتیجه رضایت بخش گرفتن از انگشتان دست بیشتر بودن .اینها مشکل مالی برای وکیل داشتن.با راهنمایی من حقیر مشکلشون حل شده . افرادی بودن با هم در مورد مشکلات خانواده مشورت کردیم راهکار دادیم مشکلات حل با حداقل کم شده. خواهش میکنم. با پستهای توهین آمیز باعت تاسف نشید .