2777
2789
عنوان

التماس .خواهش .ازبعضی از اعضا

479 بازدید | 30 پست

سلام .از بعضی از اعضای سایت که برای سرگرمی با به هر دلیل دیگه پستهای غیر علمی یا تجربی میزارید خواهش  میکنم عنوان کنید .برای سرگرمی .تعدادی از اعضا به جهت صداقتی که دارن باور میکنند .عزیزی که پست میکنید حس ششم دارم چه بسا این بازی شما زندگی کسی را به مخاطره بندازه .عزیزی که ادعا میکنید دعا نویس هستید . ولله این کارها تاوان داره.

یا بعضی از اعضا تجربیات شخصی خودشونو  با چنان قاطعیتی بیان کرده و دفاع میکنن که انگار سالها روش تحقیق شده . شاید نسخه رفتاری شما با شخصیت همسرتون سازگار بوده .مطمین باشید برای زندگی های دیگه مفید که نمیتونه باشه چه بسا مضر هم باشه. همه سر درد ها علت واحد نداره .یکی از فشار خون بالا سردرد میگیره .یکی از افت فشار . مگه میشه برای درمان اینها از یک دارو استفاده کرد.

بنده خودمو مثال میزنم . من مرد هستم با علم به اینکه نی نی سایت اکثر اعضا خانم هستن عضو شدم . به افرادی که مشاوره حقوقی دادم نتیجه رضایت بخش گرفتن از انگشتان دست بیشتر بودن .اینها مشکل مالی برای وکیل داشتن.با راهنمایی من حقیر  مشکلشون حل شده . افرادی بودن با هم در مورد مشکلات خانواده مشورت کردیم راهکار دادیم  مشکلات حل با حداقل کم شده. خواهش میکنم. با پستهای توهین آمیز باعت تاسف نشید . 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی حوصله داشتی ای همه نوشتی زندگی ب همین سرگرمی هاست دیگ هر روز با یه چی بگذرونیم میدونی چیه شاید ...

نه عزیز درد داشتم .

وقتی خانم بیست ساله دیدم هنوز کتک میخوره 

پول وکیل نداره از سر استیصال اینجا پیشگو بهش به چی گفته .اونم انجام داده  نتیجه اش شده شکسته شدن کتفش دردم میگیره .از بیکاری ننوشتم 

خدایی حوصله داشتی ای همه نوشتی زندگی ب همین سرگرمی هاست دیگ هر روز با یه چی بگذرونیم میدونی چیه شاید ...

عزیزم کم نبوده اینجا کسانی که به خاطر حرف کاربرها به همسرشون مشکوک شدند، یا به طلاق فکر کردند. یا اینکه نظرات کودکانه بعضی ها باعث مشکلات شده براشون. 

نه عزیز درد داشتم . وقتی خانم بیست ساله دیدم هنوز کتک میخوره  پول وکیل نداره از سر استیصال ای ...

اره اینا خیلی درد ناکه ک یه نمیتونه از حقش دفاع کنه تو ای دنیا ادمای خیلی بدی هست ک فقط بفکر منفعت خودشون هستن خیلی از زنای جامعه ما ب این دردا درگیرن و مجبورن دوبارع زندگی کنن بخاطر بچه هاشون خودشون فدا میکنن یکی دقیقا مثل من ولی ماهم خدایی داریم اون بالا حقمون از ادمایی ک زندگیمون ب اینجا کشیدن میگیره من امیدم بخدا هست ک معجزه میکنه تو زندگیم

عزیزم کم نبوده اینجا کسانی که به خاطر حرف کاربرها به همسرشون مشکوک شدند، یا به طلاق فکر کردند. یا ای ...

اره عزیزم درست میگی من حس ششمی منظورم بود بیشتر ک گفتم واگرنه زندگی خیلی از ما ب این دردا هست یکی مثل خود من ۲۲ سالمه دخترم ۵سالشه واقعا حس میکنم فراموشی گرفتم هیچ حسی ب زندگی ب پدر مادرم ب شوهرم ب دخترم ب خودم ب فامیلا ندارم کلا یه جوری هستم ک خودم نمیدونم چ جور ادمی هستم حس میکنم ن دل دارم ن قلب کلا هواسم تو ای دنیا نیست فقط میدونم نفس میکشم بخدا

اره اینا خیلی درد ناکه ک یه نمیتونه از حقش دفاع کنه تو ای دنیا ادمای خیلی بدی هست ک فقط بفکر منفعت خ ...

عرض کردم بالای دست بنویسن برای سرگرمی . خب من از اعضای همین سایت کسی را میشناسم بخاطر حرف کسی که ادعا کرده پیشگویی من درسته کتک خورده ناقص شده .پول وکیل نداشت . آرزو میکنم  خانواده ها به درجه ای از انصاف برسن حد اقل شاهد این نوع ظلم نباشیم 

من اون روز تاپیک زدم برا سرگرمی گفتم در مورد هم نظر بدیم حس ششمم نیستم نوشتم برا تمرین تله پاتی و اینا بعد دیدم کاربرا میان مینویسن من بنظدت طلاق میگیرم یا یکی میگفت من از شوهرم حدا میشم با عشق قبلیم ازدواج میکنم یا نه!!!!تاپیکمو قفل کردم چون واقعا سوالا خیلی سطح پایین و بدون فکر بود 

سلام به نکات خوبی اشاره کردید

ولی ایراد هایی هم داشت

فرموید بعضی ها چنان از تجربیاتشون میگن که انگار سالهاست

روش تحقیق کردن هیچ معنی نداشت وقتی یه آدمی تو زندگیش کلی بالا و پایین شده و از زندگی و روزگار درس آموخته

میاد نظرش و میده در محور سوالاتی که تو تاپیک ها پرسیده میشه اینم بگم نه در تمام موارد بلکه درجایی که طرف تجربه کرده باشه کلا موضوعات زیادی اینجا بیان میشه نمیشه صددرصد

حکم بدی همه دارن  راهکار غیر اصولی میدن  این

درباره ی همه صدق نمیکنه

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

عرض کردم بالای دست بنویسن برای سرگرمی . خب من از اعضای همین سایت کسی را میشناسم بخاطر حرف کسی که ادع ...

بله انشالله انشالله ظلم ستم از بین بره بخدا بیشتر خانواده های شوهر ارزو دارن شب روز شوهر زنشو کتک بزنه بد بهاش حرف بزنه اهمیت بهش نده یکی مثل خانواده شوهر خودم نمیدونم ازخدا نمیترسن چرا خدا کاری بهاشون نمیکنه بعد هاشا هم میکنن وادعای خوبی دارن خدایا من فقط ب تو ایمان دارم نزار ای همه ظلم ستم درحقم بشه

خدایی اینجا آدم رفتارایی رو یاد میگیره که قبلا بلد نبوده...مثلا من خودم فکر میکنم همه مردا خیانتکارن ...

نه خانم محترم 

درد اینجاس متاسفانه بعضی از اعضا برای دیده شدن موضوعی را انتخاب میکنن جلب توجه کنه . عضوی اینجا بوده همه پستهاش در مورد خیانت و کتک نامزدش بود .  من بعد از صحبت باهاش متوجه شدم ۱۸سالش اصلا ازدواج نکرده . رویا پردازی میکرد 

سلام به نکات خوبی اشاره کردید ولی ایراد هایی هم داشت فرموید بعضی ها چنان از تجربیاتشون میگن که انگ ...

من تجربه را انکار نکردم. عرض کردم 

لطفا اشاره کنید من تجربه کردم نتیجه مطلوبی گرفتم شما هم امتحان کنید .