2777
2789
عنوان

وسواسی شدن روی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 33 پست
دقیقا .میخوام هنوز به چهاردست وپایی نیفتاده خودمو درست کنم والا هم خودمو داغون میکنم هم بقیه رو از خ ...

این که خودت قبول داری یک قدم رو به جلوهه. اولا که خودت به خودت کمک ک و از حساسیتت کم کن. کم کم خیلی چیزا رو برای خودت عادی کن . دوما من جات باشم از یک دکتر حتما کمک میگیرم نگران نباش خیلی شایع است  . ببین وسواس تو خانواده ما ارثیه و من چه زندگیهایی دیدم که بخاطرش از هم پاشیده  . نذار این ارث به بچه ات برسه . تمیزی افراط گونه اصلا افتخار نداره باید کنترل بشه خودت به خودت کمک کن

این که خودت قبول داری یک قدم رو به جلوهه. اولا که خودت به خودت کمک ک و از حساسیتت کم کن. کم کم خیلی ...

دقیقا ارثیه مادرم خاله هام،مادربزرگم و...همیشه در حال شست و شو بودن،ببین من انقد که همه چی رو میشورم خونه ام شلخته اس وقت نمیکنم برا جمع و جور فقط در حال شستنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو چه بخوای چه نخوای این بچه چند سال دیگه میره مدرسه صبح تا عصر مداد و میکنه تو دهنش که ممکنه قبلش تو دهن دوستش بوده باشه(( مثاله ها)) منظورم اینه نمیتونی همه چیو کنترل کنی

ولی شیش سال دیگه با این همه حساسیت از اعصاب تو چی باقی مونده؟؟؟ از رابطه ات با شوهرت و اطرافیانت؟

دقیقا ارثیه مادرم خاله هام،مادربزرگم و...همیشه در حال شست و شو بودن،ببین من انقد که همه چی رو میشورم ...

خاله من اینقدر همه چی و شست یک روز شوهرش ولش کرد رفت گفت اینقدر خودتو بچه تو بشور تا خسته شی. مامان بزرگ هم سر وسواس ناراحتی اعصاب گرفت دور‌از جون فوت کرد 

ناراحتی اعصاب باعث سکته اش شد؟

اینقدر سر تمیزی حرص خورد که تیک گرفته بود چشمش میپرید دستش میپرید . میرفت مهمونی یک پارچه با خودش میبرد  میانداخت زیرش .  بطری اب با خودش میبرد . اصلا بساطی داشتیم ما . چون هر‌چی سن بره بالا شدید تر میشه . اخر هم سکته کرد 

منم همینجوریم،بچم دو سالش شده..چه توهین هایی که سر این رفتارام نشنیدم....شدیدا خسته و کلافه ام،با ای ...

اخ دقیقا من.مثلا یکی دستمالیش میکنه یا بوسش میکنه فردا منتظرم که توش علائم عفونت ببینم .

منم همینجوریم،بچم دو سالش شده..چه توهین هایی که سر این رفتارام نشنیدم....شدیدا خسته و کلافه ام،با ای ...

بچه توی نوزادی مریضی چیزی شد یا کلا حساس بودین؟

اخه من تقریبا خوب بودم تا اینکه سر یکماهگی بچم زرد شد زردی گرفت .پی پی نمیکرد .مادرشوهرم ترنجبین بهش داد بچه اسهال شد و رگه های خون توی مدفوعش .میخواستم ببرمش دکتر گفتن طبیعیه و چون اسهال بوده روده هاش تحریک شده .دوباره رگه خون دیدم بردمش دکتر ازمایشو اینا دکتر گفت عفونته باید سفیکسیم بخوره حالا دخترم یک ماه و نیمش بود.به هزار در زدم که عفونت نباشه حتی گفتم دوباره ازمایش مدفوع بده گفت نه خانم احتمال داره کیست داشته باشه اگه ندین ممکنه به ضررتون تموم شه .دکترشم ازین به نام های قابل اعتماد .من ۷روز به طفل معصومم چرک خشک کن دادم . منم توی این مدت خودخوری که اره از بس بوسش کردن دستمالیش کردن و لابد بعداشت رو رعایت نکردن بچم اینجوری شد .این افکار رفت توو مغز استخونم و بعد اون دوباره ازمایش داد معلوم شد عفونت نبوده و حساسیت به پروتئین گاوی بوده

اخ منم علاوه بر اونایی که گفتم اینارو هم دارم  .یا مثلا لباساش نباید رو زمین بیفته .یا میخوام ...

باور کن حس میکنم منو میگی منم همین بودم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.