2777
2789
عنوان

وسواسی شدن روی نوزاد

792 بازدید | 33 پست

سلام خواهرا .دخترم ۴ماهشه .از اول روی اینکه کسی بهش دست نزنه و میکروب و ویروس باکتری حساس بودم.الان واقعا دارم اذیت میشم .به همه نمیتونی بگی دستاتونو بشورین بعد به بچه من دست بزنین .با این حال بازم من میگم .ولی الان به مرحله ای رسیده که دستشو میخوره کم کم پاشو هم داره میرسونه به دهنش .یا تا بغلش میکنی روسری یا دستتو میگیره میبره سمت دهنش .دارم دیوونه میشم .فک میکنم مدام میکروب وارد بدن بچم میشه .مدام دستامو میشورم و الکل میزنم .مدام دست و صورت بچه رو میشورم.مدام لوازم بازیشو که دستش میگیره توی اب میجوشونم .خستم واقعا 

من حالا روی رختخواب حساس بودم هرجا میرفتم اجازه نمیدادم دخترمو جایی غیر تشک همراه خودش بخوابونن شدیدا هم بدم میومد کسیکه آرایش داره ببوسدش الان خودش همینجوره سرشو رو بالش کسی نمیزاره به کسی هم بوس نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یا خدا مامان منم همین بود. به نظر من وسواس بدترین مریضیه روی زمینه . ای کاش خودتو درمان کنی حتما برو دکتر بخدا این بچه گناه داره.. هر چی بگذره بدتر میشی حتما جلوشو بگیر 

مامان من حتی اسباب بازی های ما رو میجوشوند. الانم که وضعیت بدتر شده، والا که بچه هاش همیشه مریض و ضعیف بودن بچه های مردم تو خاک بزرگ میشدن صحیح و سالم .

من حالا روی رختخواب حساس بودم هرجا میرفتم اجازه نمیدادم دخترمو جایی غیر تشک همراه خودش بخوابونن شدید ...

اخ منم علاوه بر اونایی که گفتم اینارو هم دارم 

.یا مثلا لباساش نباید رو زمین بیفته .یا میخوام اسباب بازیاشو دورش بریزم یه پارچه سفید تمیز تازه از رو بند اومده میندازم زیرش و وسایل بازیشو میریزم دورش حتی واسه به شکم انداختن هم روی همون میذارمش 

این کارا باعث‌میشه بچه با کوچکترین میکروب و ویروسی مریض بشه . پس فردا میخواد بره مدرسه . من تنها بچه توی مدرسه بودم که همیشه مریض بودم. 

خدا رو شکر بزرگ شدم سریع جلوی این رفتارش در برابر خودم گرفتم هر چند که خیلی وقتا مچ خودمو میگیرم که شبیهش نشم 

اخ منم علاوه بر اونایی که گفتم اینارو هم دارم  .یا مثلا لباساش نباید رو زمین بیفته .یا میخوام ...

بنظرم اینا وسواس نیست توجه زیادیه شایدم چون خودم همینجوری عین شمام برام عجیب نیست من اصلا اجازه نمیدادم دخترم چهار دستو پا خونه کسی راه بره فقط خونه خودمون و مامانم چون میدونم مامانم خیلی مراعات میکنه

اگه بدونم واسه سلامتیش ضرری نداره اوکی ام 

عزیزم بخدا اینا تمیزی نیست که جدیدا  مد شده اسمش دقیقا وسواسه. هر چی میگذره شدید تر میشه کم کم وسواس تمیزی تبدیل به نگرانی هایی  های در مورد اینده اش میشه. من درک میکنم که بعد کرونا این در همه ادم ها شدت پیدا کرده . اما سعی کن خودت به خودت کمک کنی .  این بچه کم کم راه میافته کم کم میخواد کشف کنه . به نظر من از یک متخصص حتما کمک بگیر . من توی همچین خونه ای بزرگ شدم هم بچه زجر میکشه هم مادر. ولی خوب مادر نمیپذیره میگه من تمیزم جلوی بیماری و‌میگیرم نمیذارم میکروب وارد بدنش بشه. بقیه کثیفن

عزیزم بخدا اینا تمیزی نیست که جدیدا  مد شده اسمش دقیقا وسواسه. هر چی میگذره شدید تر میشه کم کم ...

دقیقا .میخوام هنوز به چهاردست وپایی نیفتاده خودمو درست کنم والا هم خودمو داغون میکنم هم بقیه رو از خودم دلخور میکنم هم بچه اذیت میشه و جلو رشد و کشفش گرفته میشه

منم همینجوریم،بچم دو سالش شده..چه توهین هایی که سر این رفتارام نشنیدم....شدیدا خسته و کلافه ام،با اینهمه مراعات بازم احساس میکنم مادر بدییم،من وسواس و ترس از بیماری های مزمن دارم،مادرشوهرم رفته بود حجامت گفتم از کجا معلوم هپاتیت اینا نگرفته باشه مدام بچه رو بوس اینا میکرد میترسیدم سر این موضوع یه دعوایی شد اون سرش ناپیدا الان دیگه من خونشون نمیرم ولی همسرم و بچم میرن می‌دونم تو نبود من بچه رو تف مالی می‌کنه انقد که میبوسه.‌.. همین که اومد خونه شستم صورتش رو بعد دستامو شستم بردم حموم بین پاهاش که کثیف کاری کرده بود بشورم حالا مغزم مثل خوره داره منو میخوره که نکنه صورتشو که شستم دستام آلوده شده و بچم مریض بشه با شستن بین پاهاش😢