2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 99 پست
خوش به حالتون من و شوهرم تو سال شاید چند بار کنار هم بخوابیم که آخریش یادم نمیاد کلا سرده مثل یخ

منو همسرم حدود دوسال هست جدا می خوابیم، من اتاق خواب،ایشون هال میخوابن،هیچ مشکلی هم نداریما،،میشینه فوتبال نگاه میکنه  فیلم میبینه همونجا میخوابه، عادت کردیم.اگر کنارم بیاد اذیت میشم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووم این خوبه 😍

برو دختر الان خواب میره😅 فردا تاپیک بزن تگمون کن ببینیم چیشد

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

شوهر من دو سال اول زندگیمون خیلی خوب بود ولی بعد دو سال انگار بستنش کلا هم از مردونگی افتاد هم اخلاقش کلا باهام سرد شد خیلی به خودم میرسم هم ازش ده سال کوچیکترم ولی اون کلا انگار جادو شد انگار با یکی دیگه جاشو عوض کرد 

خخ بچم چیکار کنم 

بچت چند وقتشه ببر بخوابون پیش خودت اگه خوابه 

اگم بیدارع بخوابونش بعد برید پیش همسرتون بخوابین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
شوهر من دو سال اول زندگیمون خیلی خوب بود ولی بعد دو سال انگار بستنش کلا هم از مردونگی افتاد هم اخلاق ...

ی سرکتاب باز میکردی؟

مشاوره حتما برین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
خخ الان رف آب خورد وایسین برم دعا کنین ضایع نشم خخ

بیا بنویس چی شد

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
منو همسرم حدود دوسال هست جدا می خوابیم، من اتاق خواب،ایشون هال میخوابن،هیچ مشکلی هم نداریما،،میشینه ...

دقیقا منم دیگه کلا بیاد سمتم ناراحت میشم تو چند ماه یک بار میاد سمتم خودشم می‌دونه که گرمم نمی‌دونم چرا اینجوریه احساس میکنم خودشم نیاز داره فقط به خاطر اینکه منو اذیت کنه سمتم نمیاد الان دیگه کلا ازش سیر شدم

بچه ها کاپ کیک عصبانی تعلیق شده؟☹️

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
خخ الان رف آب خورد وایسین برم دعا کنین ضایع نشم خخ

بگو بهمون چیشد

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!