2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیرمردی بود از قبل کلا نصف ریه اش خراب بود کرونا گرف ریه اش درگیر شد الانم حالش خوبه خداروشکر نامزد شما که مث ایشون ریه اش خراب نبوده پس ناامید نباش و بهش روحیه بده

وا دارو میره خوب میشه روحیه بده عزیزم این چه کاریِ منم شوهرم پارسال ریه ش درگیر شد

فقط پیام داد دکتر گف ریه هام درگیرشده اکسیژن خونم اومده پایین.دیگ جواب نمیده انقد گریه کردم حالم بده.گفتن خوب نشه باید بره بیمارستان بستری شه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
من خودم ریه‌ام درگیر بود خوب شدم.

الهی شکر.واسش دعاکنید خودش انقدناراحت بود نمیدونم دگتر بهش چی گفته میگ میترسم جوون مرگ بشم

فقط پیام داد دکتر گف ریه هام درگیرشده اکسیژن خونم اومده پایین.دیگ جواب نمیده انقد گریه کردم حالم بده ...

درگیری ریه داشتم و اکسیژن خونم رو ۸۹ بود   

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

خوب میشه خواهر من گرفت هردوتا ریش درگیر شد ازین اکسیژنا میزد خداروشکر خوب شد الانم بارداره یعنی کامل ...

خداروشکر.نمیدونی چقد خرابه حالم خودشم نیس ارومم کنه دارم دیوونه میشم

الهی شکر.واسش دعاکنید خودش انقدناراحت بود نمیدونم دگتر بهش چی گفته میگ میترسم جوون مرگ بشم

ترس سیستم ایمنی رو ضعیف می‌کنه. باید بهش روحیه بدی.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

منم پارسال ۲۵%ریه ام درگیرشد،با دگزا خوب شدم،شوهرمم۶۰%درگیرشد ک مجبور شد رمدیسیور تزریق،کنه،حتما ببرینش ی متخصص عفونی،چون داروهای درگیری ریه ی تایم طلایی ک داره جواب میده اگه از وقتش بگذره دیگه نمیشه کاریش کرد

به تغذیه شون خیلی برسین،اب هویچ و اب سیب،اب ولرم +لیمو تازه+عسل(یعنی ما بجای اب معمولی فقط اینو میخوردیم)،گوشت توی شیشه،تخم مرغ اب پز خالی بخورن

داره خودشو لوس میکنه اسی هیچی نیس خوب میشه نگران نباش

خداکنه همینطور باشه من خودمم خیلی حالم خوب نبود یهو ی پیام داد و دیگ ازش خبری نیس منو نگران گذاشت

منم پارسال ۲۵%ریه ام درگیرشد،با دگزا خوب شدم،شوهرمم۶۰%درگیرشد ک مجبور شد رمدیسیور تزریق،کنه،حتما ببر ...

کدوم شهرین شما میشه اسم دکترنو بگید