2777
2789
عنوان

چرا اینجای زندگی این قدر سخته😭

107 بازدید | 13 پست

بد کم آورم،خستک از همه چی

تو خانواده همش دعوا ،مامانم حرف آروم هم میخواد بزنه دعوا می‌کنه،تو خونه خیلی سخت میگذره همه چی جیغ و داد و بیداد،نمیتونم هیچ بگم چون مامانم مثل روانی ها باهام برخورد میکنه،حتی اجازه بیرون رفتن ندارم ،مدام نفرینم می‌کنه

با اینکه مثل بقیه دخترا که آزادانه رفتار میکنن اصلا نیستم ،از بچگی سختی کشیدم امیدم به یه آدم بود که با همه فرق کنه

از اون طرف آدمی که بخاطرش تو رو خانوادم وایسادم،الان به من که بخاطرش همه خواستگارامو رد کردم،گفت ترشیده و کلی حرف بارم کرد

فقط بخاطر اینکه انتخاب رشتم رو بخاطر رتبه بد اون زدم یه دانشگاه که از رتبه من رنکینگش خیلی پایین تر بود،میتونستم بهترین دانشگاه ها برم

بعد فقط یه کلا گفتم پشمونم ،پیشرفت دانشگاه های برتر بهتره،و اون هر چی حرف رکیک بود بهم زد

واقعا خستم بریدم،خواستم کار شروع کنم که حالم بهتر شه،یه آگهی دیدم مال شرکت آینوتی پول تو جیبیمو دادم به خوشخیالی حالا هر چی میگم می‌خوام انصراف بدم جوابمو نمیدن

خیلی حال بدیه خیلی،کاش خدا بکشه منو

منم خسته شدم از این وضعیتم

شرکت اینوتی چیه و چقد پول دادی؟

کاربر آقا___اگه این امظا رو میخونی دعا کن منو دوستم به اون هدفمون کمتر از ۶ ماه برسیم خیلی ازش دوریم🤲🏻_____کاربری سوم____خودم میدونم تاپیکه ولی عادت کردم میگم تایپیک😐 ( راستی اگه کمکت  کردم تو دلت بگو انشالله به اون هدفش کمتر از ۶ ماه برسه😁)

قبول دارم سخته

ولی تو کم نیار دختر پرروباش برای دنیا

خداخودش حواسش بهت هست.

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خسته شدم از این وضعیتم شرکت اینوتی چیه و چقد پول دادی؟

میگن فروش خدماته،مثل کد و اینا

فعلا ۳۰۰

دردم کلا پوله نیست،درسته کمه،اما من خودم درآمد نداشتم

مشکلات دیگم داره دیوونم می‌کنه

تنها راهمم اینه شب تا صبح تو سکوت جیغ بزنم تو سرم و گریه کنم تا آروم شم ،بخاطر روانی بودن مامانم

حتی جرات گریه هم ندارم

قبول دارم سخته ولی تو کم نیار دختر پرروباش برای دنیا خداخودش حواسش بهت هست.

خیلی سعی کردم تنهایی بسازم خودمو 

اما بریدم،۲۳ سالم شده حتی اجازه رفتن به یه کتابخونه تنها ندارم

تو خونه همش کار میکنم  که مامانم نیوفته به جونم

یه جارو یه غذا بخواد درست کنه ،هی داد و بیداد می‌کنه خسته شدم تو این خونه،امیدوارم همون جور زجرم میدی خدا زجرت بده

.ولی بازم همه کارها که میکنم همون طوره

یه کار بخواد بگه با فوش و فضیت صدام می‌کنه،داد و بیداد و مثل روانی ها دقیقا با کن برخورد میکنه

از بچگی همش تو سری خوردم ازش،عقده محبت به دلم موند

بنظرت خدایی هم هست؟!😭

چرا هیچ وقت صدامو نفهمید 

اول اون آدم سمی رو حذف کن بہ تدریج مشکلاتت رو حل کن انشاللہ بھترینھا قسمتت بشہ ۔ببین مادرت از چہ کار ...

مرسی عزیزم.انشالله همیشه بخندی

مامانم با خودش هم مشکل داره

همش داد و بیداد و کولی بازی می‌کنه

مثلا تو غذا عدس ریختم که خودش گذاشته بود عدس بپزه فکر کردم برا غذاست،بعد من ریختم تو مواد ماکارونی

بعد شروع می‌کنه به جیغ و داد و بیداد بهم میگه بی صاحب که همش زجرم میدی و تا نیم ساعت همین جور هر چی می‌تونه بهم میگه

شاید باورتون نشه اما تا الان ۲۳ سالگی کاری نکردم که بابا مسلم باشه تا حالا بیرون نرفتم تنهایی،تا حالا اجازه نفس کشیدن هم نداشتم

مویرگ‌های سرم داره میترکه،این قدر تو سکوتم زجه زدم 

خیلی سخته

نمیدونم چه طور بگم که کسی بفهمه منو

خیلی سعی کردم تنهایی بسازم خودمو  اما بریدم،۲۳ سالم شده حتی اجازه رفتن به یه کتابخونه تنها ندا ...

باخدا حرف بزن

بیشتر حرف بزن بهت گوش میده

خودش دستتو میگیره

فقط ناامید نشو ازش اون میبینه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚