2777
2789

صاحب ملک تحویل بدین

واقعا در تعجبم چجور ممکنه یه خانم انقدر کثیف و تنبل باشه و  تو یکسال خونه رو به گند بکشونه🤔🤔

با این رفتارها که آدم از بعضیا میبینه باید دیگه تو قرارداد قید کنیم که هزینه تمیز کاری بعد تحویل دادن به صاحب خانه داده بشه ......

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودشون تو کثیفی زندگی میکنن تمیزکاری و شستن حموم دسشویی رو انجام نمیدن؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یا مثل یسری صاحب خونه ها باید سختگیر بود که مستاجر آدم بشه اینقد خونه رو بگند نکشه والا ما مستاجر نداریم ولی تجربه همم که خونی قشنگش و به گوه کشیدن بی فرهنگا

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
این خوبه سیمان میریزن تو چاه دستشویی. مستاجر ما حتی گلدونامم با خودش برد. بی وجدان تو خیریه هم کار م ...

گلدونا رو داد به خیریه😂😂😂😂

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

درستش همینه ک هزینه گرفته بشه

مثلا یه چیزایی طییعی هست مثل خاکی بودن کف خونه

ولی کثیف بودن دیوارا و... نه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

کاملا حق داری من دنبال خونه میگشتم خداوکیلی خونه هایی که مثلا یه سال یا دو سال دست مستجر بود قشنگ داغون بود اصلا رعایت نمیکنن مستاجرا نمیدونم چرا؟ خونه رو داغون میکنن 

تا یه حدی کثیف شدن بعد یه مدت طبیعیه مثلا دیوارها رنگش عوض میشه  بایدچند سال یکبار رنگ کنید و. ...

اره خب من هفت ساله اینجام ازینحا پاشم باید خرج کنه خونه رو رنگ کنه مردم معمولا هر دوسه سال دستی به سر و روی خونشون میکشن شیرالات عوض میکنن این همه اجاره گرفته تو این سالها دیگه هر درامدی هم یکم هزینه کردن داره ولی بعضیا میخوان کلا خرج نکنن فقط پول بگیرن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند