2777
2789
عنوان

نطر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 42 پست
اماا تو خونه غوغا میکنم🥰😅

دقیقا 

شوهرمم تو خونه وقتی میاد میگه یا خدا 😂🤣

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=247249478]اسی نی نیات چطورن؟ چند ماهته؟  الان داشتم تاپیکامو مرور میکردم پستتو دیدم گفتم حالی ازت بپرسم ...[/QUOT

سلام عززیییییزم😍

دو ماه و دو هفته دیگه ایشالا 😭😭😭

همه خوبیم 

ببخشید نبودم

اولی و سومی 😍😍😍😍😍

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍                                                                        
اولی که خییییییلی جیگرررره😍😍😍و اخری هم میپسندم🥰

اولی رو هنوز نگرفتم.اخری رو رنگ بنفشش رو گرفتم هر شب میپوشم.اولی رو همین روزا باید بریم بیرون بگیرم.هر دوتاشو برای تو خونه میخوام

اولی رو هنوز نگرفتم.اخری رو رنگ بنفشش رو گرفتم هر شب میپوشم.اولی رو همین روزا باید بریم بیرون بگیرم. ...

خیلی خوش سلیقه ای🥰اخری هم رنگ بنفشش و تصور کردم از نارنجی قشنگتره

مبارکت جونت باشه مهربونم

خیلی خوش سلیقه ای🥰اخری هم رنگ بنفشش و تصور کردم از نارنجی قشنگترهمبارکت جونت باشه مهربونم

مرسی عزیزم.خیلی دخترا فکر میکنن اینطور لباسا فقط برای....اما من گاهی اینطوری تو خونه میگردم حتی باز تر.خیلی گرمی میده به خلق و خو دوتاییمون.شبا کلا تا جایی که میشه لباسامو کم میکنم و میخوابم.

ازت پرسیدم چون میدونم توهم سلیقه ی قشنگی داری

مرسی عزیزم.خیلی دخترا فکر میکنن اینطور لباسا فقط برای....اما من گاهی اینطوری تو خونه میگردم حتی باز ...

اره دقیقا فداتشم خیلی فکر میکنن فقط باید برای بیرون و مجلس و اینا شیک و خوشگل بپوشن 

درحالی که باید بیشتر تو خونه کنار همسرشون شیک باشن 

خیلی خوب کاری میکنی که انقدر به همسرت و رابطتتون اهمیت میدی 😍❤️😍

قربووونت بشم خودت که خوش سلیقه ترینی

اره دقیقا فداتشم خیلی فکر میکنن فقط باید برای بیرون و مجلس و اینا شیک و خوشگل بپوشن درحالی که باید ب ...

اره.اما من برای ....گفتم🙈

الان اون اخری رو پوشیدم که گفتم بنفش رنگه.هی میرم جلو اینه خودمو میبینم😄

هم خودم دوست دارم هم همسرم.گرمی بخشه واقعا.