2777
2789
عنوان

نطر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 42 پست
اون یکیا واسه خونه مناسب نیستن یکیش واسه جشنا خوب بود و یکیش برای ساحل اون یکی هم ک دامن .... واسه ...

آره اما میخوام گاهی مجلسی مثل اون عکس سومی بپوشم تو خونه.واسه وقتای....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیه خیلی قشنگه عزیزم .چون منم تقریبا هم قد شمام میدونم که خیلی قشنگ میشه تو تن

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

اولیه خیلی قشنگه عزیزم .چون منم تقریبا هم قد شمام میدونم که خیلی قشنگ میشه تو تن

مممنون عزیز دلم😘اینو حتما میگیرم.بین اون سه تا چی؟آخریه قشنگه؟برای تو خونه.گاها بپوشم برای تنوع و دلبری و....به قول خودش داغونش کنم🥰😅

مممنون عزیز دلم😘اینو حتما میگیرم.بین اون سه تا چی؟آخریه قشنگه؟برای تو خونه.گاها بپوشم برای تنوع و د ...

فدات 

دومیو و چهارمی هم خوبه 

خیلی خوبه منم گاهی وقتا اینکارا رو میکنم 

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

فدات  دومیو و چهارمی هم خوبه  خیلی خوبه منم گاهی وقتا اینکارا رو میکنم

دو ماه پولامو جمع کردم که بگیرم حس خوبی دارم.

آخری و اولیو فردا اگه نی نیا ازیت نکنن میرم بگیرم.

برم جلوش بایستم بگم دوماد عروسو ببوس یالا🥰😅

بنظرم مردا اکثرشون دوست دارن همسرشون عشقشون تو خونه لباسای به قولی لختی و باز بپوشه 

به من خیلی حس خوبی میده وقتی اونو میبینم خوشش میاد کلی ضعف میکنه و دوست داره...

دو ماه پولامو جمع کردم که بگیرم حس خوبی دارم. آخری و اولیو فردا اگه نی نیا ازیت نکنن میرم بگیرم. ب ...

منم دقیقا مثه تو

پولامو جمع میکنم لباسای خوشکل موشکل میخرم جلو شوهرم میپوشم بعد کلی ذوق میکنه 

معلومه که خوششون میاد 

خیلیم خوشحال میشن

خدا حفظت کنه عزیزم.یه جاری مثل تو کم دارم🥰

فداتشم . منم همینطور . برادر شوهرم از شوهرم بزرگتره ولی مجرده 

ازرومه یه زن خوب بگیره باهم رفیق شیم

فداتشم . منم همینطور . برادر شوهرم از شوهرم بزرگتره ولی مجرده  ازرومه یه زن خوب بگیره باهم رفی ...

ایشاالا...جاری من خوبه اما دنیاش از ماها دوره...خیلی قید و بند نداره متاسفانه.اما خوبه 

ایشاالا...جاری من خوبه اما دنیاش از ماها دوره...خیلی قید و بند نداره متاسفانه.اما خوبه 

اخی

یعنی چجوریه؟؟

اخی یعنی چجوریه؟؟

خیلی لونده...همه جا.برادر شوهرمم مشکل نداره باهاش...من واقعا اینطور نمی‌پسندم...تو مهمونیا سرش بازه پیران یا تیشرتش میکنه داخل شلوار و بدون مانتو...

خیلی دختر خوبیه ولی یکم حیا نمیکنه...چی بگم😊

خیلی لونده...همه جا.برادر شوهرمم مشکل نداره باهاش...من واقعا اینطور نمی‌پسندم...تو مهمونیا سرش بازه ...

متوجه شدم عزیزم . منم اخلاقم مثله شماس و شوهرمم سرسنگین میپسنده . 

منم دخترخاله های شوهرم اینجورین و البته سلیقه بردار شوهرمم اینجوریه متاسفانه .