2777
2789

سلام بچه ها.کسای که دور چشمشون بوتاکس کردن حالت چشمشون عوض نشده؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا باید عوض بشه

نمیدونم گفتم شاید تاثیر داشته باشه.من پیشونیم میزنم دور چشمم چروک شده خوایتم بوتاکس کنم گفتم بپرسم

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

مثلا دیدی ابرو رو لیفت میکنن با بوتاکس چشم چجوری میشه

من پیشونیم بوتاکس میکنم.خواستم برم دور چشمم بوتاکس کنم گفتم بپرسم ببینم بدجور نمیشه

حالت چشم هیچ تغییری نمی کنه

فقط موقع خندیدن چروک نمیشه . خطوط پنجه کلاغی محو میشن

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

حالت چشم هیچ تغییری نمی کنه فقط موقع خندیدن چروک نمیشه . خطوط پنجه کلاغی محو میشن

مرسی عزیزم.پس خیالم راحت باشه

مرسی عزیزم.پس خیالم راحت باشه

والله من چند بار تزریق داشتم

هیچ وقت حس نکردم حالت چشمام تغییر کرده

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

منم میخوام برا پیشونی و.دور چشمم برم خط خنده هم میشه؟

خط خنده معمولا ژل تزریق میشه نه بوتاکس

Free Glitter Graphics