2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم؟

167 بازدید | 15 پست

من امروز موعدم بود، روز ۱۴ پری یه فولی ۲۳ داشتم و الان ۸ روزه قرص مدروکسی پروژسترون رو حذف کردم،  از روز جمعه یعنی ۵ روز پیش لکه بینی شروع شد روز اول قرمز بودن و تا دیروز که دیگه کلا شدن قهوه ای، و امروز کلا تموم شدن، از طرفی از روز تخمک‌گذاری سینه درد وخشتناک داشتم جوری که نمیتونستم حای درست بخوابم ولی چند روزه تموم شده و الان فقط نوک سینه هام یه کم حساسه، به نظرتون ممکنه باردار باشم؟ 

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین علائم داشتم البته فقط دوبارلکه قهوه ای داشتم وچندروز بعد موعد تست زدم بارداربودم سینه دردم شدید بود که حموم هم نمیتونستم برم الان هم هنوز نوکشون درد داره

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
ی تست بزن عزیزم. ولی خیلی دل نبند ک اگه خدای نکرده منفی شد،روح و روانت بهم نریزه. من این روزا رو داش ...

خیلی سخته همش بی بی منفی

من همین علائم داشتم البته فقط دوبارلکه قهوه ای داشتم وچندروز بعد موعد تست زدم بارداربودم سینه دردم ش ...

مبارکه عزیزم ان شالله بسلامتی بغلش کنی برا منم دعا کن 

من همین علائم داشتم البته فقط دوبارلکه قهوه ای داشتم وچندروز بعد موعد تست زدم بارداربودم سینه دردم ش ...

شما درد هم داشتی؟ من خیلی دل دردم میگم هر لحظه پریود میشم

باردارم،ولی هنوز یکشنبه میرم سونو ببینم چ خبره. 4 تا سقطم داشتم

عزیزم امیدوارمنی نی حالش خوب باشه و به سلامتی بغلش کنی، حتما برات دعا میکنم، تو هم برای من دعا کن

شما درد هم داشتی؟ من خیلی دل دردم میگم هر لحظه پریود میشم

من دل درد کمردرد شدید داشتم روز موئد پریودی گفتم تاعصرپریود میشم دولیوان هم اویشن وبابونه دم کردشون خوردم دردم اروم بشه اما تادوروز هم نوارگذاشتم دیدم خبری از پریودی نیست اماروبارداری قبلیم من سینه درد اصلا نداشتم

باردارم،ولی هنوز یکشنبه میرم سونو ببینم چ خبره. 4 تا سقطم داشتم

چندماه سقط داشتی منم سه تاسقط داشتم قبل دختراولم خواستی راهنماییت کنم