2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برو+عکس

1642 بازدید | 33 پست

بچه ها منی ک خانوادم پشتم نیست دستمم تو جیب خودم نیستش چیکارکنم؟درسم یکمی دیگش مونده بنظرتون بخونم ی جای برسم و برای همیشه برم؟؟چون ک الان بخوام جدا شم دخترمم کوچیکه خیلی سختی میکشم بارها هی میگه برو برو برو برو

نگید بهش محبت نمیکنی قسم میخورم ب مرگ خودم اینقدری بهش محبت میکنم و احترامشو نگه میدارم ک هیچکسی تا الان مثل من نبوده و نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دختر دارم همسرم میک برو.  ولی باباش خالی کردم بیرونش کردیم.     ن خرجی ن پول.  ن محبت. الان. دو سه هفته. فتنه ب آیند خدا رفیقاش می‌گردونه. هه🙏🙏

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃
چرا میگه برو

استوری گذاشته بود بدترین جای ازدواج اونجاست ک تو خیابون ادمای بهتر و قشنگ تری میبینی اما باید چشاتو ببندی یا کیس های بهتری میبینی منم گفتم اره حتما اینو گفت گفتم کی دیگه میخواد بیاد جای من

استوری گذاشته بود بدترین جای ازدواج اونجاست ک تو خیابون ادمای بهتر و قشنگ تری میبینی اما باید چشاتو ...

از اول باهات مشکل داشت؟

قبلا چطور بود؟؟

محبت میکرد؟

•اِـنَّ مَـعَ الْعُـسْـرِ یُســرا🦋🍃•