دقیقاً من و تو هم وزن و هم قدیم به نظرم بالا تر از زانو نپوش بهمون نمیاد زیر زانو بپوشی بهتره من خودم ی پیراهنی گرفتم ولی بلند بالاش همش نگین بود بقیه اش تور رنگش فیروزه ایی بود میدرخشید تو تالار
شاید چیزایی که من فرستادم مناسب سنت نبودن یا شایدم تو سلیقت نیست ولی من از لباسای کوتاه و جمع و جور ساده بیشتر خوشم میاد
آرمی بودن یعنی 💜🤌 هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹 یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤 یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷 یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌 یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌 یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹 یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌 یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹 یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌 یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤 مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂 مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀 همیشه یادت باشه! دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌 پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜 با افتخار یه آرمی هستم💜🙂
آرمی بودن یعنی 💜🤌 هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹 یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤 یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷 یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌 یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌 یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹 یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌 یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹 یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌 یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤 مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂 مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀 همیشه یادت باشه! دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌 پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜 با افتخار یه آرمی هستم💜🙂
لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقدهای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامهست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖