من در تاریخ دقیق ۶ هفته و سه روز رفتم سونو واژینال که دکتر فقط ی ساک بارداری کوچیک دید و گفت ده روز دیگه بیا من دو تا جنین گرید A انتقال دادم و عدد بتا روز۱۴ انتقال ۱۱۹ شد و روز ۱۶انتقال ۲۲۹ و روز ۱۸ انتقال ۵۲۱ شد ولی یه نفر با من انتقال داد روز انتقالم اتفاقی توی مطب دکتر دیدمش روز ۱۴ انتقال عدد بتاش ۲۰۰۰ شده بود و صدای قلب جنینش رو هم شنید خداروشکر ولی من فقط ی ساک بارداری کوچیک دیدم ب نظر شما ممکنه طبیعی باشه یا امکان بارداری پوچ وجود داره؟
من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
نه روند بالا رفتن بتا مهمه که خداروشکر دوبرابر شده. خود عدد بتا مهم نیست.
در ضمن در بارداری خودتو اصلا با کسی مقایسه نکن. توی ۶ هفته فقط ساک دیده میشه همین کافیه. دوهفته دیگه انشالله قلبشم میزنه.
آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!