2777
2789

من در تاریخ دقیق ۶ هفته و سه روز رفتم سونو واژینال که دکتر فقط ی ساک بارداری کوچیک دید و گفت ده روز دیگه بیا من دو تا جنین گرید A انتقال دادم و عدد بتا روز۱۴ انتقال ۱۱۹ شد و روز ۱۶انتقال ۲۲۹ و روز ۱۸ انتقال ۵۲۱ شد ولی یه نفر با من انتقال داد روز انتقالم اتفاقی توی مطب دکتر دیدمش روز ۱۴ انتقال عدد بتاش ۲۰۰۰ شده بود و صدای قلب جنینش رو هم شنید خداروشکر ولی من فقط ی ساک بارداری کوچیک دیدم ب نظر شما ممکنه طبیعی باشه یا امکان بارداری پوچ وجود داره؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

نه روند بالا رفتن بتا مهمه که خداروشکر دوبرابر شده. خود عدد بتا مهم نیست.

در ضمن در بارداری خودتو اصلا با کسی مقایسه نکن. توی ۶ هفته فقط ساک دیده میشه همین کافیه. دوهفته دیگه انشالله قلبشم میزنه.

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه روند بالا رفتن بتا مهمه که خداروشکر دوبرابر شده. خود عدد بتا مهم نیست. در ضمن در بارداری خودتو ا ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم 

عدد بتا ربطی نداره اصلا دوستم دو قلو داشت عددش ۱۰۰ بود من یکی داشتم ۱۵۰۰ بود هر دو هم آی وی افی ب ...

مرسی عزیز دلم خدا بچتونو براتون حفظ کنه 💜

سونو واژینال رفتی ؟من شش هفته و ۵روز قلبش تشکیل شده بود احتمال اینکه قلبش دیر تشکیل بشه هست نگران نب ...

اره سونو واژینال بود اخه من فقط ی ساک بارداری کوچیک دید همین