2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبی ک زایمان کردم جز من ی خانم دیگ اونجا بود،گفتم توروخدا بگید همسرم بیاد😁دیگ اون خانمو بردن ی اتاق دیگ چون خیلی مونده بود ب زایمانش،همسر منو صدا زدن اومد پیشم😜😜

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

طبیعی هستی 

من اصلا دوست ندارم شوهرم اونموقع پیشم باشه😫

دوست دارم راحت جیغ و داد کنم 🤣

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    

منم دوس دارم شوهرم باشه 

نمیدونم اجازه میدن یا نه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

طبیعی هستی  من اصلا دوست ندارم شوهرم اونموقع پیشم باشه😫 دوست دارم راحت جیغ و داد کنم 🤣

اتفاقا من دوس دارم شوهرم باشه ببینه چقد درد داره😐😂

قدرمو بدونه😂😂😂😂😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اتفاقا من دوس دارم شوهرم باشه ببینه چقد درد داره😐😂 قدرمو بدونه😂😂😂😂😂

آره واقعا خیلی سخته😭😭😭

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
یعنی تو یه اتاق چن نفر ممکنه زایمان کنن؟؟؟

منظورم اون اتاقی بود ک درد میکشن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁