2777
2789
سلام خانما من یه بچه دارم یه بارداری پوچ هم داشتم. حالا که میخوام اقدام کنم دکترم سونو داد مشخص شد یه کیست ۳*۴ در تخمدان چپم وجود داره. دکتر گفت دو ماه باید دیان قرص جلوگیری خارجی بخوری.گفت آزمایشات عالی هستن. حالا مشکلم اینه که امروز ۱۴ پریودم. این قرصا رو گفت از ۵ پریود باید بخوری. یعنی بذارم تا ماه بعد؟ اون طوری که یعنی سه ماه دیگه میتونم اقدام کنم برام خیلی دیره به نظرتون الآن میشه قرصا رو شروع کنم؟ اصلا قرصا رو بخورم؟ کیست واقعا مشکل سازه؟ خیلی حالم گرفته س.
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آها اوکی احتمالا یه دکتر دیگه هم برم احساس میکنم دکتره ازاوناس که هی میخواد آزمایش و سونو و دارو بده. ولی نمیتونم به حرفش بی تفاوت باشم اگه دوباره سقط کنم اون وقت خودمو سرزنش میکنم
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
هورام من چند سال پیش کیست پنج سانتی داشتم و پری ام عقب افتاده بود دکتر گفت نمیتونیم صبر کنیم تا پری بشی از همین امروز بخور منم خوردم و از همونروز خونریزی کم داشتم تا یک ماه ولی با یه ورق قرص خوب شدم