2777
2789

اونایی ک تاپیک قبلم نبودین برن اون تاپیکو به نگاه بندازه بیان

بچه ها طبق راه حل خودتون عکسمو استوری کردم سین زد جواب نداد😢خیلی دلخور شده بابت جواب ندادن دفعه قبلم انگار بدجور خورده تو ذوقش ☹چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگاریتون سنتی بوده  آره؟

خب الان قرار مدارتون چطوره  کی قراره بیان خونتون دوباره  

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
خواستگاریتون سنتی بوده  آره؟ خب الان قرار مدارتون چطوره  کی قراره بیان خونتون دوباره  ...

نه سنتی نبود خیلی😂خودش منو تو یه مراسم دید خوشش اکمد هواستگاری کرد..منم هی جواب رد دادم بهش و گفتم قصد ازدواج ندارم..یک سال گذشت دوباره پیگیر شد و بازم گفتم قصد ازدواج ندارم بازم استوریامو ریپ میزد‌‌این دفعه ک ریپ زد خیلی سرسنگین حرف زدم و تهشم پیامشو فقط سین زدم...اونم ناراحت شدانگار دیگه هیچ پیامی نداد..اما بعدش پشیمون شدم ک چرا فرصت ندادم بهش🤕

نه سنتی نبود خیلی😂خودش منو تو یه مراسم دید خوشش اکمد هواستگاری کرد..منم هی جواب رد دادم بهش و گفتم ...

خب عزیزم تو که از من بدتر بدجور مغروری😂😂😂  خب خواهره من یکم کوتاه بیا دیگه وقتی این همه اومد و خودت هم بدت نمیاد ازش انقدر با دست پس نزن با پا پیش نکش😂یه روی خوش بهش نشون بده 

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
@چش_سیاه     @ریتا11     @منوعشقمودوقلوهامون     @ماری_هستم20 ...

دختر من ک بت گفتم خودت ریپلای بزن

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍