2777
2789

سلام

۳۷ هفته هستم بچه تکون نمیخوره خودشو فقط سفت میکنه...ک جناق سینم میخواد بشکنه...استرس گرفتم نکنه بندناف پیچیده...منتظر همسرمم برم بیمارستان....حالا تا بیاد اگه شما تجربه ای دارید بگید

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم به دنیا اومد دو دور ناف دور گردنش بود اما ماما گفت تازه اینجوری شده 

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜

اره دختر خالم ۲ دور پیچیده بود بند ناف بچش دور گردنش شکر هدا سالم به دنیا اومد بچش.حتما برو دکتر خودش میگه نگرانی نداره

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
من بعنوامن ماما مورد زیاد دیدم 

اگه اینجوری بشه چی میشه؟

خدایی نکرده بچه خفه نمیشه؟

من تو نشستن و بلند شدن رعایت نمیکنم مامانم همش میترسونتم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من شبا موقع غلت زدن میشینم دوباره به پهلو مخالف میخوابم 

خیلیم دستمو بلند نمیکنم

اینا تاثیری داره رو نپیچیدن؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
پسر من اینجوری شده بود.البته هفته اخر بودم.سز شدم

اگه بند ناف بپیچه حتما باید سزارین بشه؟

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من بعنوامن ماما مورد زیاد دیدم 

خوب الان این چیه درد زایمان هست...بندناف هست...چی هست،

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
اگه اینجوری بشه چی میشه؟ خدایی نکرده بچه خفه نمیشه؟ من تو نشستن و بلند شدن رعایت نمیکنم مامانم همش ...

تو نشستن و بلند شدن چیا رو باید رعایت کنیم؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰