2777
2789

دیشب متوجه شدم دوتا سوراخ کوچیک ی ذره از سر سوزن بزرگتر رو نشیمنگاهم ایجاد شده هیچ درد یا عفونتی ندارم، ب نظرتون با لیزر برگشت میکنن؟ و اینکه اگه کسی عمل کرده با لیزر اسم دکتر شهرشو بهم بگه ممنونم

این کاربری دست دونفر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ علائمی داشتی عزیزم

زخم روی استخوان دنبالچه خارج شدن خون چرک از جای زخم .درد شدید در کمر .بار اول نمیدونستیم زخمم کیست مویی شدیداً عفونت کرد  رفتم دکتر روی زخم باز کرد وعفونت با سرنگ از کمرم کشید .بار دوم که فهمیدم نذاشتم عفونت کنه آنتی بیوتیک خوردم وعفونت با دستم از زخم خارج کردم .وزخم شستشو دادم سریع بسته شد 

زخم روی استخوان دنبالچه خارج شدن خون چرک از جای زخم .درد شدید در کمر .بار اول نمیدونستیم زخمم کیست م ...

عزیزم یعنی واسه شما هم سوراخ شد؟ بعد سوراخ بسته شد؟

این کاربری دست دونفر است

عزیزم یعنی واسه شما هم سوراخ شد؟ بعد سوراخ بسته شد؟

بله من یه سری سه سال پیش زخم شد رفتم دکتر ۲۰ روز طول کشید .یه سری هم سال پیش عود کرد که سریع درمان کردم ۱۵ روزه خوب شد .بعد از مداوا زخم کامل بسته شد 

سعی کن خودت درمان کنی 

الان چیکارکنم؟ دوتا سوراخ هست،،، اندازه سوراخ ها ی ذره ازسر  سوزن بزرگتر عمقشونم نیم سانتی متر نه چرک داره ن عفونت ن خارشی، چیکار کنم سرش بسته بشه؟

این کاربری دست دونفر است