2777
2789

مدام گیر میدن تو ماشین راحت میخوام رانتدگی کنم میگه ساق بپوش هرحا میریم جرعت ندارم با قوم وخویش های پسرم حرف بزنم خدایی خیلی ادم عذاب میکشه یابام انقدر حساسه که نیگه ازدواجم نباید بکنی  خونه قوم خویشایی که پسر دارن نری با قوم وخویشا قطع ارتباطه بخدا افسرده شدم

همی اینا به کنار 

چرا میگه ازدواج نباید بکنی؟ 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مذهبی هستیم هیچ کدوم از چیزایی که گفتیو نداریم😐😐😐😐

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱 روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

والله ماهم مذهبی هستیم از این کارا نمیکنیم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خانواده‌ی مذهبی‌ای که اصولی شکل گرفته و مراحل تربیت فرزند با دقت و ظرافت درش پله پله پیش رفته؛ فرزندش التزام عملی به ارزش‌های خانواده داره.

اون خانواده‌ای که جز پافشاری و اجبار، چاره‌ای برای رعایت کردن از سمت فرزندش نمی‌بینه؛ در واقع در تربیت فرزند شکست خورده.