2777
2789
عنوان

لطفا تاپیک و بخونید لطفاااا

134 بازدید | 17 پست

سلام. دوستان دو ماهه دستام اینجور شده. رفتم دکتر دوتا پماد داده وقتی میزنم بهتر میشه .اما دوباره برمیگرده. بین انگشتام و سر انگشتامم اینجوره. خیلی میخاره و سوزش داره. کسی تاحالا اینجور شده یا کسی میدونه چیه؟!

اگزما داری شاید

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرطوب کننده دست بگیر بزن.. یکی از اشناهامون هم همین مشکلو داشت

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
منم شدم اما نه دکتر رفتم الان یک ساله میخاره وبعد خارش میسوزه مگه نه 

هم میخاره هم میسوزه. بعدش زخم میشع بعد یک دو روز جاش مثل کویر خشک و ترک ترکی میشه بعد دوباره بعد از دو روز فرمز میشه و میخاره. مثل چرخه هی تکرار میشه

این اگزماست حساسیت پوستی باید تا کامل خوب شدنت از پمادهای ترکیبی استفاده کنی

جدی . چ بد. پس باید حتما متخصص پوست برم. من از دکتر رفتن خیلی بدم میاد واسه همین تا الان نرفتم

زیاد ب دستت اب نزن.. مخصوصا اب سرد بدتر میشه