سلام. دوستان دو ماهه دستام اینجور شده. رفتم دکتر دوتا پماد داده وقتی میزنم بهتر میشه .اما دوباره برمیگرده. بین انگشتام و سر انگشتامم اینجوره. خیلی میخاره و سوزش داره. کسی تاحالا اینجور شده یا کسی میدونه چیه؟!
گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدیها رو میبینه ولی خوبیها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مرطوب کننده دست بگیر بزن.. یکی از اشناهامون هم همین مشکلو داشت
گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدیها رو میبینه ولی خوبیها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
فکر نکنم قرص آهن باشه ولی خب هر کسی سیستم بدنیش فرق میکنه چیزی که فکر میکنی باعثشه رو تا یه مدت قطع کن اگه خوب شد که مطمئن میشی از همونه اگرم نه که میدونی مرتبط باهاش نیست