2777
2789
عنوان

بروبچ کنکوری بیایین

92 بازدید | 20 پست

سلام وقتتون بخیر بچه ها من کنکور 1402 سومین کنکورم میشه و هدفم دندون پزشکیه ب نظرتون این مدت کافیه ؟چند تا کتاب بخونم و روزی چقد درس بخونم و اینکه اگه اشنایی فامیلی دارین بگین چطور خونده و چن ساعت بوده

دیگه بعد از ۳ سال باید کامل دستت اومده باشه! تموم این سالایی که حروم کردی جوونیتون بوده 

من با اینکه سال اولم بود ولی اینقدر گوشی به دست نبودم الان بیکارم که میام اینجا ! چون منتظر نتیجه م 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بعد از ۳ سال باید کامل دستت اومده باشه! تموم این سالایی که حروم کردی جوونیتون بوده  من با ...

راستش من یه سری دلایل داشتم که نتونستم بخونم الانم واقعا هدفمو دویس دارم که پاش موندم شما خودتون کنکوری هستین؟

یکی از اشناهامون دندانپزشکی قبول شد میگفت روزی ۱۴ ساعت میخوندم البته اون خیلی زرنگ بود همون سال اول پرستاری قبول شد و بعد که مشغول به کار شد دوباره کنکور داد و دندان پزشکی قبول شد 

ایشالا که قسمت هممون بشع و بتونیم با تلاش متدوام ، رشته ی مورد علاقمون قبول بشیم

من خودم خیلی تنبلی میکنم گاهی حال و حوصلم نمیکشه که بخونم 

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋
یکی از اشناهامون دندانپزشکی قبول شد میگفت روزی ۱۴ ساعت میخوندم البته اون خیلی زرنگ بود همون سال اول ...

ببین ادم که نمیتونه یکسل 14 ساعت بخونه باید مفیدشو در نظر بگیری ولی من حاظرم هرکاری کنم قبول شم .چیکار میکرد اون چ مدت خوند؟

انشاالله نتیجه دلخواه بیاری به نظر خودت چی قبول میشی؟

من خیلی درسم خوب بود

ولی متاسفانه میگن تقلبا خیلی بوده نمیدونم چقدر. رتبمو جابه جاکنه

بدون تقلب مطمین بودم زیر هزارم ولی اینجوری حداقل ۵۰۰تا به رتبم باید اضاف کنم

من خیلی درسم خوب بود ولی متاسفانه میگن تقلبا خیلی بوده نمیدونم چقدر. رتبمو جابه جاکنه بدون تقلب مط ...

امسال ظرفیتا رو زیاد کردن پزشکی رو میاری میشه بگی چطور خوندی و چقد