عســــل. مدیر عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41755 عنوان بچه ها کسی هست از پادا خیلی سر در بیاره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 24 پست یا تلفنی از پشتیبانی اش کسی داره؟سه روزه از هرکی تونستم پرسیدم. نتیجه ازمون تیزهوشان رو نمیتونم ببینم. نه قبولی زده نه ردی. کارنامه هم مینویسه سفید است 1401/05/04 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عســــل. مدیر استارتر عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41755 ای وای ؛ شاید پاسخنامش سوراخ شده باشه یا خراب شده باشه و ... و دستگاه تصحیح نکرده باشه.ولی ان شالله ... اگ اینطور باشه اعتراض بزنم رسیدگی میشه یا بی نتیجه است؟حداقل دلیل اش رو میگن؟
zast عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 549 بله.سه تا رو انتخاب کردم عزیز احتمالا فرزندتون علامت نزدن برگه رو ؛ شاید اشتباهی تو دفترچه سوال علامت زده ؛ چون برگ سفید یعنی هیچی علامت نزنی.
zast عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 549 اگ اینطور باشه اعتراض بزنم رسیدگی میشه یا بی نتیجه است؟حداقل دلیل اش رو میگن؟ فکر نکنم فایده ای داشته باشه.ولی حالا شما پیگیری کنید سایت روک کنید یا به آموزش پرورش مراجعه کنید.
عســــل. مدیر استارتر عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41755 عزیز احتمالا فرزندتون علامت نزدن برگه رو ؛ شاید اشتباهی تو دفترچه سوال علامت زده ؛ چون برگ سفید یعنی ... وای اگ اینکارو کرده باشه خودمو میکشم😃😃😃در اینحد بود ک تیزهوشان نمیتونست شرکت کنه🙈خونه نیست بیاد ازش میپرسمولی ممنون بلاخره بعد ازینکه از چندین و چند نفر پرسیدم بلاخره شما ی جواب قانع کننده دادین.حتی مدیز مدرسه متوجه نمیشد چی میگم
zast عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 549 وای اگ اینکارو کرده باشه خودمو میکشم😃😃😃 در اینحد بود ک تیزهوشان نمیتونست شرکت کنه🙈 خونه نیست ... خواهش میکنم.موفق باشه؛حالا اگر قبول نشدن سال نهم آزمون میدن منتهی یکم سخت تر میشه کار؛به هر حال مدارس خوبی هستن.
آتشاب عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 233 الان که کارنامه نمیدن .من پارسال امتحان تیزهوشان دادم قبول شدم امسال هم میرم هشتم.خودم رفتم دیدم که قبول شدم یا نه .اگه میخوای رمز بده من برم ببینم جانم کاری داری میخونی ؟ من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید بلند پرواز هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم
عســــل. مدیر استارتر عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41755 الان که کارنامه نمیدن . من پارسال امتحان تیزهوشان دادم قبول شدم امسال هم میرم هشتم. خودم رفتم دید ... ممنونبلاخره زده رد یا قبولی. واسه دخترم سفیده کلاکارنامه واسه کسانی کرد شدن میاد واسه قبولیا نمیاد
آتشاب عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 233 ممنون بلاخره زده رد یا قبولی. واسه دخترم سفیده کلا کارنامه واسه کسانی کرد شدن میاد واسه قبولیا نم ... من قبول شدم کارنامم تبریک گفته بود .ولی دوستم کارنامشو دیدم تعداد غلط ها و ... نوشته بود جانم کاری داری میخونی ؟ من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید بلند پرواز هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم
آتشاب عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 233 برو داخل هوش مدیا دات آی ار رمز همگامو بزن وارد بشو.داخل تیزهوشان ششم به هفتم بزن بعد روی اون به علاوه بزن نتیجه رو نوشته اگه میخوای بده من برم ببینم . جانم کاری داری میخونی ؟ من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید بلند پرواز هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم
آتشاب عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 233 پادا کلا بدرد نمیخوره برو همون سایتی که گفتم جانم کاری داری میخونی ؟ من یه فرد باسلیقم منو تگ کنید بلند پرواز هم نیستم چون خودم یه قد بلند تمام عیارم