2777
2789
عنوان

بابام منو از خونه انداخت بیرون

663 بازدید | 19 پست

قضیه از این قراره کا داداشم تصادف کرده بود شب،  من فرداعصری رفتم حال و احوالش رو بپرسم البته سرما خوردم حتما ا میکرونه روز ششم مریضیم بود با ماسک و فقط در خونه دیدمش و سراغ سلامتیش گرفتم بعد تو حیاط نشستم با دخترم بودم دخترم روز دهنش بود خوب شده بود ولی بازم براش ماسک زدم شاید ناقل باشه بقیش پست بعد

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

خب

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاستم یکی دو ساعتی بمونم که همسرم از سرکار برگشت اونم بیاد عیادت بعد بریم خونه بابام برگشت تا دخترم رو دید گفت چرا اومدی خوب شدین یا نه 

هی بهم می‌گفت نباید میومدین چرا اومدین گفتم اومدم سراغ سلامتی داداشم بگیرم گفت حالا نمیومدین

منم سرمو انداختم پایین چشام اشکی شد هیچی نگفتم هی مادرم می‌گفت نوه ام گرفته من نگیرم هی گفت برید خونتون چرا اومدین نزدیکشون نشو دور وایسا

منم سرمو انداختم پایین چشام اشکی شد هیچی نگفتم هی مادرم می‌گفت نوه ام گرفته من نگیرم هی گفت برید خون ...

آخی عزیزم عیب نداره میترسن خوب 

من کرونا گرفتم فک میکردم الان نزدیک هرکی برم مریض میشه با این که سه هفته گذشته بود تا رفتم دوباره آزمایش دادم خیالم راحت شد 

دست خود آدم نیست

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍

یه پنج دقیقه دیگه نشستم با ماسک اونم تو حیاط مادرم هم یه لیوان آب برام آورد اونم یه متر شایدم بیشتر فاصله داشت دیگه رفتم یه فاصله دورتر که کسی نبود گریه هام رو کردم بعد به دخترم گفتم بیا بریم خونه مامانم هی گفت بمونید میخام شربت کنم گفتم همسرم داره میاد دنبالم همسرم هم البته یه جای دور سر کار بود همون لحظه گوشی بر نداشت

کارت اشتباه بوده 

پدر و مادرت سنشون بالاست 

این مریضی براشون خطرناک 

ما فامیلمون گرفت اصلا علائم نداشت ولی امیکرون کشتش

اونا میدونن بیماری انتضاری ازت ندارن

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات