2777
2789
عنوان

ایا واقعا کارما وجود داره؟؟؟

281 بازدید | 27 پست

آیا واقعا بازگشت اعمال وجود داره؟؟؟پس چرا وقتی کسی اذیت و آزارمون میده سر عزیزاش نمیاد  که صداش در بیاد چون دل شکستم به شدت هر چیم به خدا میسپرم قلبم آروم نمیگیره چون واسه هیچ کس بدی نمیخان ولی با حرفاشون با کاراشون آزارم میدن حس میکنم خدام نمیبینه 

بهش باور دارم اما نه برای همه چیز

و لزوما فوری و جلوی چشم شما اتفاق نمیفته

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کارما اعتقاد ندارم

اما عدالت خدا هست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
شک نکن

ببین دلم به قدری شکسته به خدا اصلا نمیدونم چکار کنم هر چی هی جواب بدیاشونو نمیدم میگم خدا میبینه جواب میده بعد وقتی میبینم راست راست دارن واسه خودشون میچرخن به سادگی من میخندن قلبم فشرده میشه

به آیات قرآن باور داشته باشید 

فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ پس هر كه هموزن ذره‏ اى نيكى كند [نتيجه] آن را خواهد ديد 

وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ و هر كه هموزن ذره‏ اى بدى كند [نتيجه] آن را خواهد ديد 

❤️❤️❤️❤️❤️

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
ببین دلم به قدری شکسته به خدا اصلا نمیدونم چکار کنم هر چی هی جواب بدیاشونو نمیدم میگم خدا میبینه جوا ...

و این بهت قول میدم ی روزم خود خدا دلت میشکنه بعد اونوقت مثل من تا همیشه لال میشی از خدا چیزی نمیخوای 

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...
بله کارما وجودداره حتی در قران هم اومده فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره فمن یعمل مثقال ذره شره یرا

بله منم طبق همین میگم چرا خوب خدا جواب بدی هایی ک در حقم کردن و سکوت کردم نمیده همش ذهنمو منحرف میکنم یادم بره بعد دوباره ی رفتاری ازشون میبینم دوباره دلم میگیره

و این بهت قول میدم ی روزم خود خدا دلت میشکنه بعد اونوقت مثل من تا همیشه لال میشی از خدا چیزی نمیخوای ...

ببین الانم با وجودی بدیای فراوانشون بازم جوابشونو ندادم حتی گله هم نکردم ب طرف ک چرا با من این برخوردو داری