2777
2789

سلام...من ۴ساله بچه میخام و نمیشه....یبار ۲سال پیش با آیو آی باردار شدم سقط شد بعدش یبار آیو آی کردم نشد....الان ۱۳روزه دوباره آیو آی شدم ۳بار بیبی چک زدم اولی منفی شد دومی یه هاله خیلییییی محو افتاد ک انگار توهم بود....سومی هاله یکم‌پررنگ تر دیگ خسته شدم ششم باید پریود شم علائم پریودی خیلی دارم‌نهم باید ازمایش بدم ببینم باردارم یا نه.....اگ باردار نباشم میمیرم دیگ....من و شوهرم‌تنهاییم منم ۱۵ سالگی مادرم فوت شد شوهرم ۶ ماهگی پدرش....مادرشم چهل روزه فوت شد خواهر برادری نداره دیگ از تنهایی خسته شدیم....میخام این صلوات فاطمه زهرا رو به نیت باردار شدنم بفرستم از بس گریه کردم‌کم اوردم ۵۳۰تا باید بفرستم بینش نباید حرفی بزنم.....میشه شمام کمکم کنید؟؟میشه از ته دلهای مهربونتون دعام کنید؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ. ۵۳۰ بار در سکوت

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

این تاپیکو برای این زدم با دعاهای شما دلم آروم بشه و کمکم کنید صلوات و بفرستم یکم قوت قلب بگیرم حالم اصلا خوب نیست😭😭😭بدترین دردو داریم ما تا کسی جامون نباشه نمیفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته دل برات دعا میکنم بچه دار شی قربونت برم♥️💎خدا کریمه ... عزیزم این سلواتی که گفتی باید بدون حر ...

اره عزیزم خیلی هاااا جواب گرفتن ....۵۳۰بار باید تو سکوت بفرستی یعنی بینش با کسی صحبت نکنی صلواتش خیلی معجزه میکنه برای مشکلات خودتونم حتما ازش استفاده کنید...مرسی از مهربونیت دعا کردن شاید یک دقیقه وقتتونو نگیره ولی شاید خدا صدای شمارو شنید