2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 144043 بازدید | 940 پست
دوست عزی منم به شدت ازارتباط باهمکاران بخصوص خانواده همکارهمسرم اسیب دیدم وبافکر شما کاملا موافقم شا ...

درسته،حسادت ی بخش هست خیلی مسائل ریز و درشت دیگه ایجاد میشه و کم کم روی زندگی و روان ادم تاثیر میذاره....

بهتره کات کنیم با این افراد،از صدتا مار سمی خطرناک ترن

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
عزیزم میفهمم چی میگی من هم یه زمانی اونقد سکوت می کردم برا حفظ آبرو جلو در و همسایه و فامیل و آشنا!& ...

دقیقاهنوگیرحریف نیفتاده فک کرده همسایه هاهم وامیستن وکتک میخورن!امان از ضعف درونی...من خانمی رو میشناسم که خونه ازخودش باغ ازخودش زمین بامتراژ خیلی بالا ازخودش یعنی این خانوم حتی نیاز به کارکردن هم نخواهدداشت برای پول ولی الان ۲۴ساله داره کتک میخوره واختیار هزارتومن ازداراییش رو نداره تازه شوهره کم بود بچه هاشم میزنن!!!!!!!!!همیشه به فکر خودکشیه!!!!!هیچوقت یه قدم درست برنداشت همیشه بهونش اینه که حامی نداره ولی غافل ازین که اولین حامی خودوجودی ماست....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته،حسادت ی بخش هست خیلی مسائل ریز و درشت دیگه ایجاد میشه و کم کم روی زندگی و روان ادم تاثیر میذار ...

سلام دوستان، روزتون بخیر. دقیقا درست هست این موضوع. اینقدر وجود ما باارزش هست که نباید به این راحتی در دسترس باشیم. وقتی کسی داره درست و اصولی زندگی میکنه، آدم های زیادی به سمتش میان برای معاشرت. اما اینکه اونها دوست دارند با شما باشند، دلیل نمیشه که ما هم اجازه بدیم اونها با ما باشن. من همیشه میگم انتخاب کن، انتخاب نشو. ببین طرف ارزش نشست و برخاست داره؟ چیزی به تو اضافه میشه؟ خوی آدمیزاد دزده، با هر کی بشینه خوی اون رو ناخودآگاه میگیره. خیلی باید مراقب ورودی های چشم و گوش باشیم که این ورودی ها خوراک ذهنمون هست. اگر ذهن باز و روشن و مرتب و هدفدار می خواهید، نگذارید ورودی های نامناسب از آدم های نامناسب دریافت کنید. عمر کوتاهه، فرصت هارو خرج آدم های نادرستی که در شان ما نیست رفتار و کردارشون نکنیم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

دیروز داشتم کارتون جودی ابوت رو می دیدم. جودی از پرورشگاه اومده بود به دبیرستان و با جولیا آشنا شده بود. جودی نماد یک فرهنگ و یک نوع زندگی هست و جولیا نماد طبقه مخالف اون. خیلی جالبه که می دیدم مدام همدیگه رو به چالش می کشند. جودی با رفتارهاش و ندونستن آداب معاشرت جولیا رو ناراحت می کرد، اما جولیا با طرز تفکرش و حرفهاش جودی رو متعجب می کرد (جودی چون زندگی سختی داشته، مشکلات کوچیک و معمولی نمیتونه ناراحتش کنه و سرسخت تر هست). دیدم زندگی خیلی هامون اینه. افرادی که با خانواده های متفاوتی از سطح اجتماعی و فرهنگ ازدواج کردند. جودی نمی خواد جولیا رو ناراحت کنه، بلکه سبک زندگی خودش رو داره، زندگی در دنیای جودی با جولیا خیلی متفاوت هست. جودی، جولیا رو آدم ناسپاس و حساسی می دونه که قدرت سازگاری نداره. اصلا نمیتونه بفهمه توی دنیای اون چی می گذره. زرنگی های خاص خودش رو داره، با دروغ هاش جولیا رو گمراه کرده و اجازه نمیده جولیا تکلیفش رو با اون بدونه. به شدت احساسی و هیجانی هست و وقت دیگران رو زیاد می گیره.

اما نکته اصلی این هست، جولیا رفتار جودی رو به خودش نمیگیره و میگذاره پای آداب ندانی خود جودی. پس چرا ما وقتی کسی از یک فرهنگ دیگه با ما بد برخورد می کنه، قضیه رو شخصی می کنیم؟ بابا اون فرهنگش هست. از کوزه همان برون تراود که در اوست. تنها راه در امان موندن از این نوع از آدم ها، صحبت صریح و شفاف و کوتاه نیومدن از موضع و دوری هست. میتونید تصور کنید که اگر به جای سالی، جودی هم اتاق جولیا بود چه اتفاقی می افتاد دیگه؟ حکایت خیلی از ماست...

یک حکمت هم از نهج البلاغه بگم و برم. مولا علی ع می فرمایند:

نابود شد کسی که ارزش خود را ندانست (نهج البلاغه، 1392: 473).

خیلی مهم هست ها؟ تا حالا کسی به ما گفته ارزش ما چی هست؟ چطور ارزش و قدر خودمون رو بدونیم؟ بهای ما چی هست؟ شاید ندونیم، اما می دونیم بهای ما اتلاف وقت و انرژی مون و نشست و برخاست با آدم های نادان و کم خرد نیست. کمی فکر کنیم و به همدیگه ارزشمون رو متذکر بشیم. شاید مراقبت از جسم مون هست، مراقبت از روحمون. حرف زیاد نزدن، دل نشکستن، دنبال منافع شخصی خودمون نبودن. ای کاش بتونیم ارزش خودمون رو درک کنیم و خودمون رو به اندک بهایی نفروشیم، به حرف های پشت سر مردم، به غیبت و تهمت، به حرف زشت و ... .

دیروز داشتم کارتون جودی ابوت رو می دیدم. جودی از پرورشگاه اومده بود به دبیرستان و با جولیا آشنا شده ...

پس دیگه حتی توی ذهن خودمون هم نپرسیم خواهر/مادر/ خانم برادر/ خاله همسر این حرف رو زد یا این کار رو کرد، من چیکار کنم؟ این مشکل اون فرد هست و نه مشکل شما. بعد از یک مدت این فرد مشکل دار آسیب های فراوانی خواهد خورد از رفتارش. تنها کاری که شما باید بکنی این هست که حد و مرزت رو مشخص کنی با این آدم و متذکر بشی بهش و ببینی چه برنامه ای می تونی بریزی تا کمتر باهاش همکلام بشی یا رفت و آمد کنی.

پس باید سوال ما این باشه، یک فرد بدرفتار در اقوام ما یا همسرم هست، چطور برنامه ای بریزم که کمتر باهاش مواجه بشم؟ پرسیدن سوال درست، نیمی از جواب هست.

دقیقاهنوگیرحریف نیفتاده فک کرده همسایه هاهم وامیستن وکتک میخورن!امان از ضعف درونی...من خانمی رو میشن ...

میدونی  چرا اون خانم اینطور شده ؟چون کتک خوردن اون هم به مدت چند سال قدرت تصمیم گیری رو از آدم میگیره عزت نفست از بین میره و خیلی به لحاظ روحی ضعیف میشی ،احساس میکنی هیچ چاره ای نداری ،من خودم دقیقا به خاطر این موضوع افسردگی شدید دارم

میدونی  چرا اون خانم اینطور شده ؟چون کتک خوردن اون هم به مدت چند سال قدرت تصمیم گیری رو از آدم ...

ازیه جایی بایددیگه تمومش کردانقدتغییر نداد شرایط رو که بچه هاشم اینطوربیمارشدن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پس دیگه حتی توی ذهن خودمون هم نپرسیم خواهر/مادر/ خانم برادر/ خاله همسر این حرف رو زد یا این کار رو ک ...

سلام بانو آرتمیس عزیز.

عالی بود بیاناتتون و لذت بردم.

بانو جان سوالی برای من پیش اومده که احتمال میدم سوال خیلی از خانم های مجرد یا خانم هایی که قصد ازدواج مجدد رو دارن باشه، ممنون میشم نظرتونو بگین.

ما اولین نکته ای که دریافتیم این بود که اگر میخوایم دنیای اطرافمون رو تغییر بدیم اول باید نگاهمونو عوض کنیم یعنی باورهامونو اصلاح کنیم.

باورهایی که از طریق خانواده، جامعه، دین، مدرسه، دانشگاه، رسانه های اجتماعی و ... از کودکی درون ما شکل گرفته و مسیر زندگی ما رو انتخاب کردن. حالا ما داریم تک تک باورهای منفی و سمی رو میشناسیم، روشون وقت میذاریم و با باور صحیح جایگزینشون می کنیم.

یک زمانی باور من درمورد ازدواج این بود که یه دختر باید خیلی تلاش کنه تا به چشم بیاد و خواسته بشه مثلا به خودش برسه، توی مهمونی ها و عروسی ها و جمع هایی که خانمها حضور دارن خودشو نشون بده تا بلکه یکیشون بپسنده و پیشنهادش بده به پسرش یا پسرای اقوامش و ...، یا دختر حضور فعال اجتماعی داشته باشه مثلا بره دانشگاه بره سر کار تا خواستگار براش بیاد، البته خیلی ها هم با این روش ها ازدواج کردن! اما الان منی که طرز فکر و باورهام عوض شده و برای خودم حرمت و ارزش قائلم و مایل نیستم در هر محیط و جمعی قرار بگیرم، مایل نیستم برای دیده شدن توسط دیگران خودمو به زحمت مضاعف بندازم و مایل هستم دایره ی روابطمو خودم تعیین کنم و مایل نیستم انتخاب بشم و مایلم خودم انتخاب کنم، باید چه باورهای صحیحی رو جایگزین کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پس دیگه حتی توی ذهن خودمون هم نپرسیم خواهر/مادر/ خانم برادر/ خاله همسر این حرف رو زد یا این کار رو ک ...

سلام بانو 

خیلی خوشحالم که بازم میتونم از صحبتاتون استفاده کنم 

چند روز دیکه دقیقا میشه سه سال از اشنایی من با شما 

توی این سه سال خیلی چیزا تغییر کرد 

خودم 

همسرم 

مسیر زندگیم 

اینکه همسرم یه ارگان دولتی ازمون داد و استخدام شد 

یاد گرفتم خودمو دوست داشته باشم برای خودم ارزش بزارم 

سرتون رو درد نیارم فقط همینو بگم که رغبت نمیکنم پست های سالهای قبلم رو بخونم گاهی که لایک میکنن ..حقیقت حالم بد میشه هم از سادگی خودم هم اینکه مسایل چقد بزرگ بودن برام اون زمان 

برای اینکه مادرشوهرم توی حیاط کار داره من استرس می‌گرفتم ،😑😑

خانواده همسرمم چون عروس اول بودم و بی تجربه بودن خیلی کارهارو انجام میدادن که البته بخاطر بی زبونی من هم بود 

راستش وقتی تاپیک جدید زدین دل تو دلم نبود بیام و خبر خوبی بهتون بدم .سکوت کردم تا یه پست عالی بزارم براتون اما....

نشد،😔😔😔

خواستم بیام و بگم بانو من معلم شدم میتونیم دیکه مستقل شیم حتی میتونیم ازین شهر بریم چون شهر دیگه قبول شده بودم ولی مصاحبه با بی عدالتی رد شدم،😢😢😢

وقتی دیدم رد شدم تمام زحمات یکساله من مثل یه ویدیو سریع از جلوی چشمام عبور کرد تمام شب نخوابی ها مسافرت نرفتن ها اینکه همه مشغول خوشی بودن من درس میخوندم اینکه صبح ها به سختی بیدار میشدم و چندین بار با اب یخ خوابم رو میپروندم 

چرت های ۵ دقیقه ای ....ماه رمضون و عید که خیییلی اذیت شدم ۸ کیلو کم کردم و مرز تیرویید بودم و...هزاران سختی دیگه.. 

شکستم بانو خیلیم سخت شکستم،🥺🥺 

به خودم عهد کردم بسپارم دست خدا گله نکنم ...گله هم نمیکنم ولی خیلی دل شکستم...

من میتونستم امروز مشغول خرید لباس برای اول مهر باشم ولی نشد..😢😢

‌و در اخر بگم با همین سختی ها توی چشم همسرم خیلی تغییر کردم...

ببخشید خیل پر  حرفی کردم ..

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
چقد عالی ملکه جان بهت تبریک‌میگم

رد شدم،😔😔😔

یه نفر که بومی بود رو گذاشتن جای من 

نمره من ولی بالاتر بود 

اینها صلاحیت علمی براشون مهم نیست،😔😔

رد شدم،😔😔😔 یه نفر که بومی بود رو گذاشتن جای من  نمره من ولی بالاتر بود  اینها ...

عزمزمه کلی موفقیت دیگه داشتی

استخدام همسرت

تعییرات بنیادین ِ خودت

همین‌که قبول شدید نشان از اراده ی والا و تلاشت داره ک ستودنیه

عزمزمه کلی موفقیت دیگه داشتی استخدام همسرت تعییرات بنیادین ِ خودت همین‌که قبول شدید نشان از اراده ...

اره ولی همین تلاشم برای استخدامی هم از بانو داشتم 

پارسال هم خوندم سفت و سخت ولی باز قبول نشدم ولی امسال مرحله اول قبول شدم بقیش نه 

هیچ عدالتی توی این ازمون هم نبود 

ولی خب نه دل و دماغ تلاش دارم دیگه نه میتونم همینطور دست رو دست بگذارم 

تازه امسال که قبول شدم و دختر خودشم کنکوریه باورش شد من اون سالها الکی نمیگفتم درس دارم ،😑😑

نمیدونم باید چیکار کنم خیلی سر در گمم