2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 144044 بازدید | 940 پست
@بانوآرتمیس     خیلی ذوق زده شدم امروز دیدم باز فعالیت میکنید اینجا همیشه بهتون فک میکرد ...

سلام عزیزم. دنیا به ما قول نداده چیزی رو که حقمون هست رو بهمون میده. ما باید بلند بشیم و حقمون رو بگیریم. اگر حقمون هست، حتما به دست میاریم.

این حالت الان طبیعی هست. قدم اول آگاهی و فهم ظلم دیگران، احساس خشم هست، شاید چند سال طول بکشه. بعد پذیرش هست. بعد ناامید شدن از اطرافیان هست. به جایی می رسی که دیگه برات مهم نیستند. حتی گاهی دلت براشون می سوزه. حتی گاهی براشون دعا می کنی. تمام این حس هارو تجربه می کنی، اما تا زمانش نرسه، شاید درک نکنی که ممکنه یک روز برای همین ها بشینی دعا کنی و اشک بریزی و از خدا بخوای به خاطر ظلمشون ببخشتشون.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام بانو جان و دوستان محترم،من چندوقته که با تاپیک پرنسس اشنا شدم اما حیف که بعد از۱۱ سال زندگی مشت ...

سلام عزیزم. این قضیه طول میکشه. عجله نکن. فقط روی خودت کار کن. خودت رو تغییر بدی، همه چیز درست میشه کم کم، رابطه ها هم بر می گرده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. دنیا به ما قول نداده چیزی رو که حقمون هست رو بهمون میده. ما باید بلند بشیم و حقمون رو بگ ...

@بانوآرتمیس  

بازم باورم نمیشه شما برام نوشتید چقدر قلبا به شما حس خوبی دارم میشه بهم بگید توو این مدت چکار کنم حالم خوب شه مشکلاتمو نوشتم میشه بگید چطوری یکنواخت خوب و پرانرژی شم خیلی وقته میخوام استارت زبانو بزنم اما همش میگم حس میکنم هیچ هنری ندارم خودمو مقایسه میکنم پشیمونم از خیلی چیزها اما برای شروعش قدم برداشتن برام بینهایت سخته همه چی یکی دوروز جذابه یا فقط چند روز میتونم به خودم روحیه بدم بعدش کلا اونکارو میزارم کنار نمیدونم اینا دلیلش چیه فقط خسته ام از این که خودمو درگیر حال بدم کردم یه روز خوبم یه روز بد یه روز اروم یه روز بداخلاق

امروز یک کتاب خوب خوندم که ازش لذت بردم. کتاب "خواستم، شد". درباره لیلی گلستان، دختر ابراهیم گلستان. ...

دوستانی که قصد متارکه دارند، این کتاب رو حتما مطالعه کنند تا با چالش های زندگی بعد از متارکه، آشنا بشوند و با چشم باز تصمیم بگیرند.

@بانوآرتمیس     بازم باورم نمیشه شما برام نوشتید چقدر قلبا به شما حس خوبی دارم میشه بهم ...

عزیزمی، یک دکتر اصلاح مزاج حتما برو، خیلی از سستی ها، بی حالی ها، کسلی ها و افسردگی ها از مزاج هست. هر روز بگو فقط همین یک امروز رو به برنامه ام متعهد هستم، از فردا هر کاری بخوام می کنم و نگذار این فردا برسه. چون فردایی وجود نداره، هر روز، امروز هست. بعد از یک مدت نتیجه شو می بینی. زبان رو فقط با کارتون زبان اصلی تقویت کن. کارتون های بچه گانه، اینطوری بدون نیاز به ترجمه زبان رو یاد می گیری.

@بانوآرتمیس  

الان اگاه شدم از کوتاهی هایی که هم خودم هم بقیه درحقم کردن اما شرایطو نمیتونم بهتر یامدیریت کنم باکوچکترین چیز دعوام میشه قهر میکنم حساس شدم احساس میکنم دستم نمک نداره کارهام به چشم شوهرم نیومده چه فایده نمیتونم پیاده کنم اصلا خیلی بی سیاستم نمیتونم اگاهانه همه جا رفتار کنم انگار هنوز خیلی خامم

سلام خیلی خوشحالم بانوارتمیس عزیز ازاینکه دوباره برگشتید

خیلی ممنونیم که دانش خودتون رو بی منت دراختیار ماقرار میدین خیلی خیلی دوستتون دارم بااینکه اصلا شمارو ندیدم ولی فک کردن به شما وحرفاتون خیلی انرژی خوب مثبی داره واسم انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه

سلام عزیزم. عالی بود. همه اش خودمون هستیم. وقتی پر حرفی می کنیم، وقتی به جای تعقل داد و بیداد می کنی ...

واقعن زیبا گفتین.من بعد از ۱۱ سال زندگی مشترک با وجود تاپیک با ارزش شما متوجه شدم تمام مشکلات از منه،و واقعن همسر دلسوز و مهربانی دارم اما من با بی سیاستی زندگبمو داغون کردم.اما با حرفای دلنشین شما متوجه شدم هرلحظه برای تغییر دیر نیست.همسر من همچیزش خوبه اما یه کم ساده و کینه ای هستش نمیدونم چطور با متن سازی این کینه ای بودن رو ازش دور کنم.بدون این خصوصیت مشکل خاصی نداریم ایشالا.و ی دنیا از شما بانوی عزیز ممنونم ک با تاپیکتون  باعث این ارامش نسبی من شدین ارزوی بهترینها برای شما و عزیزانتون دارم😙

سلام ارتمیس جان. ببینید راه حلی که اینجا دادید بدرد من میخوره یانه.  شوهر من با شوهر خواهرش ...

عزیزم دقیقا مشکل شما رو منم داشتم، و فشار کاری خیلی زیادی روی شوهرم بود. جوریکه ناخواسته رفتارش با ما عوض شده بود. اما خداراشکر تموم شدن اون روزا. 

اصلا از قدیم گفتن بهتره ادم با آشنا شراکت نکنه. برای همین چیزاس. اگر طرف حساب شما غریبه بود، هم کمتر به خود شما شاید فشار میمد، هم همسرتون حرفتون رو میگرفت.  به هرحال دقیقا راهکارایی که دوستان دادن درست هست وقدم اول نق زدن رو حذف کنید .نگران نباش، بلاخره یه روز خود همسرت متوجه قضیه میشه.  شاید به رو شما هم نیاره،اما متوجه میشه. پس ذهنتو خیلی درگیر این موضوع نکن. 

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 

سلام بانو ارتمیس عزیز.امیدوارم همونطور براتون پیش بره که میخواین...

من یساله ازدواج کردم...مشکلم برادر شوهرامه که علنی بهمون ظلم میکنن و همسرمم همش بهشون پول میده...اونا خیلی بزرگتر هستن و همسرم باباش خیلی وقته فوت کرده...من خیلی باهاش راه اومدم

اما همسرم همش در حقشون لطف میکنه و گاها از زندگیمون مایه میزاره بااینکه اونا یه قدم برنمیدارن برای ما...

چیکار کنم همسرم زندگیمون براش مهم باشه؟و دیگه برادرشوهرام از همسرم پول نخوان هر روز پول میخوان

همسرم دبیره و ۲۴ سالشه برادرشوهرام ۴۰ و ۳۲سالشونه

اعصابم ازین وضعیت خورده و داره زندگی از جلو چشام میوفته

لطفا راهنمایی کن

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
بانوجان و دوستان ممنون میشم ب منم راه کارهایی بدین تا ازین برزخ در بیام.

اگه همسرتون برای اشتی رغبتی نداره شماازطریق خونواده خودت پیشقدم شو به این صورت که مشکل روباپدر مادرت درمیون بذار وسناریوی خوبی درست کن به این صورت که دروقتی که همسرت خونست وسرحاله اونا زنگ بزنند  واحوال همسرت روبپرسند وخیلی اظهار دلتنگی کنند وازش تعریف کنند البته اینها مشروط به اینه که صدای مکالمه شماهارو همسرت بشنوه وبعد زمینه ای برای رفع کدورت وارتباط مجدد بشه این پیشنهاد رویکی از اساتید درکارگاهی که شرکت کردم دادند

وقتتون بخیر باشه دوستان نکته ای ب ذهنم رسید ک لازم میدونم بگم،راجع بهش بانو ارتمیس صحبتهای زیادی داش ...

دوست عزی منم به شدت ازارتباط باهمکاران بخصوص خانواده همکارهمسرم اسیب دیدم وبافکر شما کاملا موافقم شاید یه دلیلش این باشه که میخواند خودشون رو بامامقایسه کنند که چرااونها وضعیت اقتصادی بهتری دارند درصورتی که سطح حقوقی مثل همه وهمین زمینه حسادت خانمها وشاید زیراب زنی اقایون درمحیط کاربشه