2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 144042 بازدید | 940 پست
سلام چقدر بااین حدیث اروم شدم وازدیروز دارم دنبال کتاب تحف العقول و غرر الحکم میگردم که بتونم حداقل ...

سلام عزیزم، مارو هم بی بهره نگذار از احادیثی که پیدا می کنی. یکبار یک حدیثی خوندم، الان ندارمش. دوستان داشتند بگذارند لطفا. حدیثی بود که خدا گفته بود عزیزترین مردم نزد من کسی هست که وقتی عزیزش را از او گرفتم، باز هم مرا دوست داشته باشد. خیلی حرف داره این حدیث، خیلی. سخت ترین امتحان ها برای عزیزترین بنده های خداست، شاید جایی ادعا کردی که خدارو خیلی دوست داری و خدا با این امتحان داره عیار دوستی تو می سنجه. مطمئن باش بهترین هارو بهت خواهد داد. توکل کن به خودش. بهت برش می گردونه، وقتی عیارت رو بسنجه، انشالا سربلند بیرون بیای.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام على عليه السلام : اِحْتَمِلْ ما يَمُرُّ عَلَيْكَ فَاِنَّ الاِْحْتِمالَ سِتْرُ الْعُيوبِ وَ اِنّ ...

سلام بانو

برای اولین باره که تاپیک های شما رو میبینم این مدیث پیامبر یه جوری منو به خودم اورد با خونواده همسرم به مشکلات جدی ای برخوردم که پرده حیا و احترام بین ما از بین رفته خیلی بهم ظلم میکنن و منم چون نمیتونم جوابشون رو بدم و فراموش هم نمیتونم بکنم همش توی خودم میریزم و یکدفعه که فوران میکنه باعث بوجود اومدن یک مشکل بزرگ و اساسی میشه و یکسری اخلاق های خاصی دارن برای مثال من چون باردارم و به شدت حال بدی دارم و استراحت مطلق هستم به خونشون نرفتم یکسره برای همسرم زنگ میزنن که زنت نیومده و بهمون احترام نمیذاره اما خواهرای همسرم که حرفای نانربوطی بهم زدن و توتین های زیادی به من و خونوادم کردن رو باید حرفاشون رو فراموش کنم و باهاشون خوش و خرم باشم این افکار نمیذاره حتی راحت زندگی کنم چون آدمی که بتونم به سادگی فراموش کنم نیستم اما این حدیث حال منو یکجوری کرد امیدوارم واقعا روم تاثیر بذاره و بتونم ببخشمشون شاید خودم ارامش داشته باشم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

دوستان گلم لطفا اگه امکانش هست هر زمانی که باتو ارتمیس تاپیک زدن منو هم تگ کنین 

ممنون❤❤

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
سلام عزیزم، مارو هم بی بهره نگذار از احادیثی که پیدا می کنی. یکبار یک حدیثی خوندم، الان ندارمش. دوست ...

چشم عزیزم .بانو جان واقعا بااین همه دانایی چقدر فروتن هستید ادم از ریز به ریز رفتارشما میتونه الگو بگیره.

واقعا به دلم ارامش دادین.منم این مدت خیلی دعا کردم که خدا برای بچم از جای دیگه ای برسونه بهترینهارو .امروز رفتم در خونه مادرش چون از وقتی من اومدم پسرم باپدرش اونجا هستند اما همینکه ازدور منو دید مادرش سریع بچه رو برد خونه یکی گذاشت وقتی رفتم بچه پشت در بود حتی نیومد بغلم گفت بروکه الان میفهمن اومدی .کم کم که باهاش حرف زدم متوجه شدم خیلی میترسه ازشون خصوصا ازپدرش حتی خوراکی ازم نگرفت ومتوجه اون ترسش کاملا میشدم همش نگران بود منو ببینن 5سالشع  .فقط اخر بهم گفت مامان من اون روز میخاستم بگم میخام با تو بیام. منطورش روزی بود که جهازمو اوردم .خلاصه یه 15 دقیقه ای کنارهم بودیم دیگه من اومدم بهش گفتم بهشون نگی که منو دیدی که ناراحتت نکنن و گفتم که خیلی دوسش دارم وبرای دیدنش میرم همیشه وپدرش نمیزاره.بانو جان اصلا ازین رفتار پدرش تعجب نمیکنم چون حتی زمانی که من باهاش زندگی میکردم دوس نداش بچه بیاد طرف من زیاد یا مدام به بچه میگفت بچه ننه یا توجهشو ازش میگرفت وقتی طرف من بود ولی من خودم باتمام بدی های پدرش همیشه میگفتم باید به پدرت احترام بزاری امروز خیلی بادیدن بچم تو اون حالت و فشار به هم ریختم .از نطر جسمی خیلی سرحال بود ولی...حس کردم خیلی فشار روشه.تو تاپیک قبلی بهم گفتید ببینم صلاح بچه کجاست.مادربزرگش از نظر شکم و یکسری چیزای دیگه خیلی به بچه میرسه ومیدونم پسرمم دوسش داره حتی زمانی که من خونه خودم بودم اگه 3روزم خونه اونا بدون من وپدرش میبود بازم براما دلتنگی نمیکرد البته خونه مادرپدر خودمم میومد ولی پدرش نمیزاشت بمونه و  کلا بچه ای نیس که به یک نفر وابسته باشه وپدرشم میدونم خیلی دوسداره واونجا که هست مدام میبرنش بیرون و ازین نطرا حس میکنم بیشتر ازخونه ما میتونن بهش برسن. شرایط خودمم که پدرو مادرم پیر ومریض هستن الان اگه یه بار پدرم ببینه من دارم گریه میکنم یاناراحتم میگه بچه روبیار ولی میدونم دو هفته اینجاباشه چون فصول و پرجنب وجوشه خسته میشن وازین طرفم خواهر براداری ناتنیم فشار میارن مطمینم. البته بیشتر حرفشون برای آینده منه که میگن آیندت خراب میشه و خودمم نگران این مسایل هستم شرایط مالیشم هست چون الان دارم درس میخونم.

بانوجان حرفام خیلی طولانی شدن ولی خیلی سردرگمم نمیدونم کارم درست بوده رفتم چن دقیقه بچه رودیدم چون معلوم نیس باز تاچن ماه نبینمش .نمیدونم این چن دقیقه ارزش این رو داره ک اونا اینقدر بچه رو تحت فشار بزارن .واقعا نمیدونم راه درست چیه خیلی باخدا حرف زدم ازش راه درستو خواستم باخیلیا مشورت کردم ولی هنوز به نتیجه قابل قبولی برای خودم نرسیدم.توان این رودارم برای مدتی کلا بچه رو نبینم و حتی نگرانیهامو هم تو تنهاییم اشک بریزم وفقط دعاکنم ولی چون تصمیم درستی نگرفتم نمیدونم باید چیکارکنم.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام عزیزم. به نظرت دین چی میگه؟ نظر من که مهم نیست. دین میگه صبوری کن و غیبت نکن. میدونم سخته و ما ...

سلام 

بانو حان اخه صبوری تا کی 

چرا ظالم خوشه شاده موفقه پولداره همیشه به گردش و خریده ؟ 

زندگی منم تباه کرده و الان به جای اینکه بچه هاما با ناز خوابونده باشم،با دعوا و پرخاش باهاشون برخورد کردم 

تا الانم دارم اشک میریزم 

حس شرمنده شدن پیش بچه هام عذاب وجدان 

حس درماندگی 

حس قربانی 

جوونی از دست رفته و ........

🌺 

سلام بانو. من تا ابد اول شاکر لطف خدا و بعد راهنمایی های ارزشمند و خواهرانه شما هستم. به حدی با تاپیک های شما ارتباط گرفتم و پیوسته استفاده میکنم که فکر میکنم با کسی شبیه شما دارم زندگی میکنم ، دیگه ناخودآگاهم درست شبیه به شما راهنماییم میکنه و ازتون ممنونم که با دانسته هاتون من رو بنده خودتون قرار دادید 

فکر میکنم از جوانترین خواننده های تاپیک شما باشم با ۲۱ سال سن که تا به حال ازدواج نکردم 

بعد از اینکه وارد دانشگاه شدم شکست های سختی خوردم که حتی نمیدونستم چرا؟ به چه علت؟ هاج و واج مونده بودم. هیچ مشاور و راهکار و کتابی هم به کارم نیومد فقط توسل و توکل کردم و با التماس از خدا خواستم کمکم کنه. مطمئنم جواب دعاهام شما بودین وقتی که یک سال پیش به طور اتفاقی تاپیک باورها رو خوندم. خیلی خیلی آروم شدم و یاد گرفتم از محضرتون

الان دیگه دنیا رو میفهمم ، البته هنوز چالش های زیادی در پیش دارم ولی علت شکست های قدیمیم رو فهمیدم و راه حلشون رو هم پیدا کردم 

درست به همون مسیری رسیدم که از قبل آرزوم بود برای آینده در پیش بگیرم، چقدر دوست دارم شبیه شما باشم یعنی یه روزی میتونم؟؟؟

ممنون بانو❤❤ کاش میتونستم کاری در حد نجات زندگی یه آدم براتون انجام بدم ولی تنها کاری که ازم برمیاد دعا، خوندن و معرفی مطالبتون هست تا صدقه جاریه همیشه جاری باشه براتون. خداوند عمر با برکت بهتون بده 😘😘

سلام  ادمین پیج روانشناس رابطه یک شیاده . مطالب بقیه را  کپی کرده ... خودش را دکتر جا ز ...

سلام عزیزم

اره خیلی عجیبه برام که همه هم باور کردن و بهش میگن خانوم دکتر!! و میگن زندگیشونو مدیونشن  

جالبه کل تاپیک ها رو کپی میکنه میزاره ،ریز به ریز

سلام بانو جان  تشکر ویژه از تاپیک پرمحتوا و عالیتون.عزیزم من فرد تحصیل کرده ام و کارمندم هستم ...

سلام عزیزم. به نظرم توجه نکن به حرف مردم کم عقل و عامی. مگر اینکه هر روز بخواهی خودت رو به یک دام جدید بندازی که برات بافتن. شرایطتت رو بسنج، اگر خواسته خودت هست و شرایطتش رو داری، برو به سمتش. اگر نه اصلا تحویل نگیر. بگذار بدونن روت تسلط ندارند، خواسته های عوام هیچ وقت تمومی نداره.

سلام بانو جان  تشکر ویژه از تاپیک پرمحتوا و عالیتون.عزیزم من فرد تحصیل کرده ام و کارمندم هستم ...

الان دیدم نوشتی تحصیل کرده هستی، وظیفه ات سنگین تر هست. شما به جای تاثیرپذیری، باید تاثیرگذار باشی. به جایی که دیگران برات راه و روش انتخاب کنند و تحت فشارت بگذارند، شما باید چیزی بهشون یاد بدی. اگر خانم های تحصیل کرده ای مثل شما هم از جنسیت دختر دفاع نکنند و دنبال پسر باشند، دیگه از دیگران چه انتظاری هست؟ به قول دوستمون توی همین تاپیک، وظیفه امثال شما سنگین تر هست. اگر بری دنبال پسر دار شدن، میگن بیا، اینم از تحصیل کرده مون. دیدی هیچ فرقی با ما نداره؟ هیچ وقت فکر نکن اگر پسردار هم بشی، اینها ولت میکنن، اتفاقا شروع داستان تاثیرپذیری ات و تاثیرگذاری اون هاست.

بانو آرتمیس جان  من اینجا سوالم رو میپرسم  درصورت تمایل ، بسیار ممنون میشم اگر پاسخ بدین ...

سلام عزیزم. ببینیم احادیث چی میگن راجع به این ماجرا:

اِيّاكُمْ وَ الدَّيْنَ فَاِنَّهُ مَذَلَّةٌ بِالنَّهارِ، وَ مَهَمَّةٌ بِاللَّيلِ وَ قَضاءٌ فِى الدُّنْيا وَ قَضاءٌ فِى الآْخِرَةِ؛

زير بار بدهى نرويد زيرا بدهكارى خوارى روز و اندوه شب است و در دنيا و آخرت باز پرداختى دارد.

كافى(ط-الاسلامیه) ج 5، ص 95، ح 11

اَلدَّيْنُ رِقٌّ فَلا تَبْذُلْ رِقَّكَ لِمَنْ لا يَعْرِفُ حَقَّكَ؛

بدهى (نوعى) بندگى است، پس زمام اختيار خود را به كسى كه حق تو را نمى شناسد مسپار (كنايه از اين است كه از هر كس قرض نگير).

شرح نهج البلاغه (ابن ابى الحديد) ج20،ص306،ح503

لا تَرفَعْ حاجَتَكَ إلّا إلى أحَدِ ثَلاثَةٍ: إلى ذي دينٍ أو مُرُوَّةٍ أو حَسَبٍ

جز به نزد يكى از اين سه كس حاجت مبر: ديندار يا صاحب مروّت يا داراى اصالت خانوادگى

تحف العقول ص247

تازه این ها قرض هست که قرار به پس دادنش هست، گرفتن و پس ندادن قطعا منت ها و اذیت ها و کراهت بیشتری دارد. 

سلام عصربخیر میشه منم راهنمایی کنین 11ساله ازدواج کردم،روزهای سختی رو پشت سرگذاشتم خیانت،تهمت،شک و ...

سلام عزیزم. خدا بهت صبر بده، سعی کن وضع خونه را آروم نگه داری. کاری کن تشنج ایجاد نشه توی خونه، تلاش کن مستقل بشی و علم و هنری یاد بگیری. قطعا اجر زیادی می بری با صبرت و با عقلت هم کار و پس اندازی جور کن برای خودت. برای روزهایی که دیگه تحمل نداری.

چشم عزیزم .بانو جان واقعا بااین همه دانایی چقدر فروتن هستید ادم از ریز به ریز رفتارشما میتونه الگو ب ...

سلام عزیزم. خیلی تصمیم سختی هست. خدا به عقلت برکت بده انشالا.

سلام  بانو حان اخه صبوری تا کی  چرا ظالم خوشه شاده موفقه پولداره همیشه به گردش و خریده ؟ ...

سلام عزیزم. صبوری تا رفع ظلم. مگه چاره دیگه ای هم داریم؟ بیفتیم وسط به فحاشی و درگیری؟ آخرش که چی؟ هم دنیارو از دست بدیم و هم آخرتمون رو؟ صبوری در دراز مدت هم دنیارو داره و هم آخرت رو. اما سیاست مدار باش، سعی کن اثرات کارهای دیگران را با عقل و درایت کم کنی. خوددار باش، برای بچه ها وقت و توان بگذار. میدونم سخته، اما چاره ای نیست. سعی کن نرنجی از دیگران زیاد. توجه نکن، زیاد معاشرت نکن. روی خودت کار کن. این ها همه رویه کار دنیاست. درگیر رویه نشو. مسائل همون جوری نیست که به چشم میاد، ظالم شاد نیست، ظالم سر تا پاش آتش و نحسی هست، ظالم از اهل و عیال شیطان هست، دست راست شیطانه، یک روزی پرده ها می افته و صورت واقعی همه نمایان میشه. حتی گوشه فکرت هم تصور نکن که ظالم شاد و خوش باشه، چه این دنیا، چه اون دنیا. داره نشون میده همه چی بر وفق مرادش هست. اهل و عیال شیطان این یک کار رو خوب بلدند.