2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 144018 بازدید | 940 پست
سلام بانو. من تا ابد اول شاکر لطف خدا و بعد راهنمایی های ارزشمند و خواهرانه شما هستم. به حدی با تاپی ...

سلام عزیزم. ممنونم از لطفت. همین دعاهات یعنی نجات زندگی من و عزیزانم. از همه تون متشکرم دوستان، بابت اظهار لطف هاتون. همه رو میخونم و دلم رو گرم میکنه، ببخشید که تک به تک براتون جواب نمی نویسم، لایک تون میکنم و با دعاهای خوبی که در حقم می کنید و محبت هایی که دارید، من را مدیون خودتون می کنید. امیدوارم لایق محبت هاتون باشم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
پیج ravanshenas.rabete کل مطالب شما رو کپی کرده گذاشته و از این راه کلی فالوور و مرید جمع کرده

یک روزی همین مریدها به زمینش خواهند زد. مفت و مجانی شده عمله ما و داره مطالب رو منتشر میکنه و حقمون رو پایمال میکنه. برای من دو سر سوده، هم مطالبم رو نشر میده و باعث میشه ثواب بیشتری ببرم، هم خودش رو مدیون من کرده و باری از من به دوشش اومده. اما برای خودش دو سر ضرره، در قالب یک آدم عاریه ای داره با ترس زندگی میکنه و پول حرام به دست میاره. پس اون هست که باید ناراحت و نگران و مضطرب باشه، نه من.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. ممنونم از لطفت. همین دعاهات یعنی نجات زندگی من و عزیزانم. از همه تون متشکرم دوستان، بابت ...

سلام بانو آرتمیس عزیزم 

من همیشه شاکر خدا بودم و هیچ وقت از لطفش ناامید نشدم...

ولی حتی در بهترین لحظات زندگیم باز هم احساس تلخ رشد نکردن خودم رو با تمام وجودم احساس کردم...

چون تو مسیر زندگیم برای چند سال متوقف شدم

بعداز دیپلم نه ادامه تحصیلی نه درآمدی نه هنری نه هیچ چیز دیگه ای...

اول که شرایط عجیب و غریب مجردیم  بدون هیچ شناخت و همراهی تو مسیر زندگی به معنای واقعی قربانی ندانستن ها اینکه بماند چقدر حسرت اون روزهارو میخورم...  و بعد هم کمال گرایی در همسرداری و بچه داری...

هیچ کدوم از اینها به اندازه ی دور باطلی که به خاطر نادانی خودم بعد از ازدواج درونش افتادم ناراحت و عصبانیم نمیکنه کنایه ها و زخم زبونهاشون بداخلاق ها و بی احترامی هاشون و...

بانو آرتمیس از وقتی تاپیک های شما رو خوندم از خودم میپرسم آخه چرا  اینقدر ذهنم وقتم و انرژیم و از همه مهمتر رویاهام رو فدای این دور باطل کردم چرا به جای حرص خوردن و گرفتن آرامشم به فکر ارتقای خودم نبودم و هزاران چرای دیگه...

ای کاش این مطالب شمارو یکی قبل از 20 سالگی بهم میگفت ولی دیگه افسوس خوردن فایده ای نداره...

درسته در آستانه 40 سالگی ام ولی با خدای خودم تو همین ماه عزیز عهد بستم اگه 4 سال دیگه هم زنده باشم به قول شما سر طناب همه ی آدمای سمی رو رها کنم و برای خودم زندگی کنم با سطح فکر بالا و دید باز ...

یه دنیا ممنون عزیز دلم همیشه درخشان و موفق باشی💕

سلام عزیزم. صبوری تا رفع ظلم. مگه چاره دیگه ای هم داریم؟ بیفتیم وسط به فحاشی و درگیری؟ آخرش که چی؟ ه ...

ممنون عزیزم 

تلاشم را می کنم 

اما سیزده سال صبوری کم نیست 

از ۲۰ سالگی هم شروع شده 

دست بردار هم نیستن 

🌺 
سلام عزیزم. ببینیم احادیث چی میگن راجع به این ماجرا: اِيّاكُمْ وَ الدَّيْنَ فَاِنَّهُ مَذَلَّةٌ بِ ...

بسیار ممنونم از پاسخ‌گویی تون 

یکبار در مورد حاضر جواب بودن هم توضیح بدید❤️

هرگز ندیدم چیزی در این مورد بگین 

همسرم زبون نداره در عوض مادر همسرم ۴٠ گز زبون تیز و برنده داره و مدام نیش میزنه

منم تصمیم گرفتم جلوی خودشون جواب شونو بدم که بسیار شوکه شد ایشون ! 

نمی‌دونم کار درستی است یا نه 

١١ ساله عروس شونم و روم تسلط دارن تا حدودی چون خدمت زیاد کردم 

یک روزی همین مریدها به زمینش خواهند زد. مفت و مجانی شده عمله ما و داره مطالب رو منتشر میکنه و حقمون ...

آفرین به این شعور و وقار ! 

من الان رفتم پیج شو دیدم و جای شما حرص خوردم !! 

حتی براش کامنت منفی گذاشتم 

خدا بهترین هارو برای شما رقم بزنه بانو آرتمیس بزرگوار 🌺🤍

دبیرستانی بودم خیلی ساده وبی زبون یکی از همکلاسیهام هرروز بهم میگفت وای توچرا النگو نداری خودش خیلی ...

کار خوبی میکنی چیزی نمیگی. اگه به نظرتون کار دوستتون اشتباه و بی ادبانه هست، شما هم مثل دوستتون رفتار کنید، میشید مثل دوستتون، اون وقت چه فرقی بین شما و ایشون هست. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

باسلام خدمت شما بانو آرتمیس وهمگی دوستان من از ابتدا تایپک رو خوندم شما همه رو به سازش دعوت میکنیددر مقابل هر ظلمی در صورتی که  حق گرفتنی است نه دادنی مثلا خانمی که همسرش یا خانواده همسر ویا خانواده پدر ومادرش آزارش میدن باید برای بدست آوردن حقش سکوت کنه به نظرشما ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام عزیزم. به نظرم توجه نکن به حرف مردم کم عقل و عامی. مگر اینکه هر روز بخواهی خودت رو به یک دام جد ...

ممنون عزیزم راستش تو بارداری دوم جنسیت زیاد برام فرق نداشت ولی با خودم می گفتم اگه پسرم شد ایرادی نداره خوب داشتن هردوتا رو تجربه میکنم دروغ نگم وقتی در موردش فکر می کردم خوشم می اومد.ولی بعده به دنیا اومدن دخترم فکرام یادم رفت.ولی حرف اطرافیان آزارم میده

خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام  
سلام  بانو حان اخه صبوری تا کی  چرا ظالم خوشه شاده موفقه پولداره همیشه به گردش و خریده ؟ ...

با اجازه بانو آرتیمیس عزیزم.

عزیزم میشه بگی چرا  بچه هات رو با ناز و نوازش راهی رختخواب نکردی؟؟؟؟؟...

چرا به جای اینکه به فکر برنامه ها و ایده های شخصی که قرار هست فردا بیشتر از امروزپیش بره و یا  کلید بخوره نشستی و گریه میکنی؟؟؟.......

صبوری میکنی؟؟؟

نهههههه.

این اسمش صبوری نیست و بارها بانو آرتمیس عزیزم به ما گفتند (عبور کنید )از این آدمها.

صبوری یعنی اینققققدر رشد شخصیتی پیدا کنی،که با وجود همه این رفتارها ری اکشن شما 

آرامش و طی مسیر زندگیت باشه.

سلامتی و عافیت بزرگترین نعمت زندگیت هست که اگر اونها رو داری در کنارت ،رسیدن به بقیه چیزها گاهی خیلی سخته اماااا امکان پذیره.

قدر سلامتی خودت و نازنینهات رو بدون و تلاش کن برای ارتقا سطح زندگیت .

سلام عزیزم، عالی بود، عالی. خیلی کاربردی و زیبا. لطفا دوستان دیگه هم اگر از این کشفیات دارند، همه ما ...

سلام از بنده است بزرگوار.

انشالله  بتونم درسم رو خوب پس بدم و شاگرد خوبی براتون باشم.

نظرتون در مورد اینکه چند خطی از نامه ی امام صادق (ع) رو که اتفاقا مطابق با بحث هم هست 

بگذارم و شما لطف کنید برامون تحلیلش کنید چی هست؟؟؟

این کتابچه ی کوچک ،در یکی از بد ترین شرایط زندگی  به گونه ای به  دست من رسید که هنوز من

نمیدونم از کجا و چطوری!!!خیلی نسبت به اون حس خوبی دارم.ولی بعضی از قسمتهاش رو یا متوجه نمیشم ویا اینکه برام سوال پیش میاد.

لطف میکنید اگر نظرتون رو بفرمایید.

سلام  بانو حان اخه صبوری تا کی  چرا ظالم خوشه شاده موفقه پولداره همیشه به گردش و خریده ؟ ...

چند وقته دارم به اين فكر ميكنم شايد مشكل خود ماهاييم!شايد گناه ما كمتر از اون ادم ظالم نباشه،بخاطرهمينه ك خدا ازشون تقاص نميگيره!!!

حس ميكنم چون ما بوديم ك اجازه داديم بهمون ظلم بشع،خودمون بوديم ك وقتي بهمون ظلم شد سكوت كرديم و اجازه داديم اونا گستاختر بشن و بيشتر ادامه بدن،ما بع خودمون مديونيم،شايد بهمين دليله ك خدا ازشون تقاص نميگيره

سلام خوبی بانو جان من ی مشکل دارم ک توسایت دنبال تاپیک بودم براراهنمایی ک خودم شما روپیداتون کردم.دوستان گل دیگم لطفا منو راهنمایی کنین ممنونم ازتون سوالم خیلی طولانیه پست بعدی میگم الان

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

من باخونواده شوهر توی ساختمون زندگی میکنیم ک این بزرگ ترین اشتباه زندگیم ک الان پشیمونم...چون پدرشوهرم یک ادم پدر سالاره ک همه خونواده ازش حساب میبرن همسر منم رفتارش عین پدرشه ومیگه زن باید فقط بله وچشم بگه وخدمت کنه....حالا اینا ی زمینی دارن ک قراره بدن ب ما ک بریم اونجا خونه بسازیم وبرادرشوهرم بیاد خونه ما

حالا شوهرم گاهی بامن لج میکنه ومیگه مانمیریم اونجا  برادرم بزار بره...درحالیکه من اینجا جام تنگه و ازدست خونوادش واقعا ب معنای واقعی درعذابم  چون تا صدامون بالا میره میان خونه  وپشت شوهرم درمیان اینطوری میشه ک دعوامون بالا میگیره و رابطه منوشوهرم بدتر میشه...تنها راهم فقط  خلاص شدن ورفتن ازااینجاس

حالا ب نظرتون چجوری ب شوهرم غلبه کنم تا کارای ساخت خونه روشروع کنه؟فرصت کمه هرلحظه ممکنه برادرش ب  فکر باشه وازدستمون بره این زمین 😔😔چون واقعا درعذابم 

بانو جان ممنونم ازت بگی باچ سیاستی پیش برم تاموفق شم شوهرم خونه رو ب زودی بسازه..چون ازدستشون افسردم وزندگیم رو دوس ندارم دیگه راحت نیستم ازدست مکرو حیله های پدرش ک توزندگیمون میکنه و اگ ازش دور شم لاقل چشمم نبینه اروم شم😔

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚