2821
2789
عنوان

خواستگار مشکوک

68 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من چند هفته پیش داشتم از باشگاه برمیگشتم یه آقایی اومد جلوی درمون وگفت خانوم من چند مدته دنبال شما هستم وقرار با خانوادم بیام خونتون  خواستگاری منم گفت وای نه منکه نمیشناسمتون  خلاصه گفت شمارتونو  بده یا نمیرم گفتم بابا زشته برو گفت نمیرم وخلاصه گفتم خب شمارتو  بده بعدا زنگ میزنم اونم برگشت گفت نه باید تک بندازی جلوی درمون هم وایساده بود ومن احتمال میدادم بابام بیاد بیرونو  درگیری بشه تک  زدم خلاصه این آقا گفت الان چند ماهه دنبال منه وگفت قصدش ازدواجه خلاصه کلی حرف واینا گفت خیلی منو دوست داره وهمه کار میکنه ولی از امروز صبح اصلا ازش خبری نیست پیام نداده جالب اینه که دوتا خط داره ایشون واتس آپ داره خط ایرانسلش  ولی اصلا با واتس آپ پیام نمیده وبا همراه اولش اس ام اس میده  وقتی دلیلشو  میپرسم میگه طرح نزدم من دلیل رفتارشو  نمیدونم..وضعیت مالیشم  به گفته ی خودش خیلی خوبه.وحتی بهم گفت نمیخواد سرکار بری من خودم هستم خیلی ناراحتم بخدا هر چی عوضیه گیر من میوفته ..خیلی اعصابم خورده آخه چرا اوسکل میکنه یعنی دلیل رفتارش چیه

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز غم نادیدن تو بار گران است هنوز

نباید زنگ میزدی  زودی میرفتی داخل خونتون  شماره الکی میدادی  چند سالشه و شغلش چ ...

34 سالشه مغازه لوازم خانگی داره

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز غم نادیدن تو بار گران است هنوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.