2777
2789
عنوان

با اون زنه پیام داده به شوهرم 😭

1993 بازدید | 55 پست

باتوجه به تاپیک قبلم هم راهنمایی میخوام هم اینکه بازم دیروز پیام اون خانومه رو دیدم رو گوشیش ولی برو خودم نیاوردم ازیطرف چون فکر میکنه نمیدونم دارم اذیت میشم از یطرفم اگه نگم احساس میکنم برای حفظ شوهرم از نظر عاطفی هیچ کاری نکردم 😭😭😭

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه 

اگه میدونستم چرا که خوب بود حداقل میدونستم بازندگیم چند چندم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

از پيام هايي ك بينشون رد بدل ميشه اسكرين بگير يه جا مخفي كن تو گالريت ي روز. ب شوهر زنه نشون بده پدرته در جريان بزار بگو تو شهر غريب بجاي اينكه همدمم باشه بهم خيانت ميكنه ك فردا روزي رفتي نگن الكي اومده 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

نگو هیچی بزار کامل مدرک جمع کنی ببین رابطه اش به کجا میرسه .بگی اون ادامه میده ولی پنهانی

تو تاپیک قبل گفتم اون زنه میدونه من فهمیدم وباشوهرشم تهدیدش کردم اما چه فایده جدیدا اون زنه بهش گفته پیام‌ها و تماس‌ها و پاک کن و شوهرم تا میرسه خونه گوشیش پاک پاک انگار از صبح که سرکاره فقط با من درارتباط و بس

از پيام هايي ك بينشون رد بدل ميشه اسكرين بگير يه جا مخفي كن تو گالريت ي روز. ب شوهر زنه نشون بده پدر ...

خانوادم پشتم نیستم 😑

من بودم ب روی شوهرم میووردم و میگفتم میرم خونه بابام بچه دنیا اومد بیا ببرش…

آخه چندبار میتونم غرورمو خورد کنم چندبار میتونم شوک عصبی تحمل کنم من فقط 24سالمه ولی از هرنظر به اندازه یه آدم 70 ساله عاقل تجربه دارم دیگه بریدم 

تو تاپیک قبل گفتم اون زنه میدونه من فهمیدم وباشوهرشم تهدیدش کردم اما چه فایده جدیدا اون زنه بهش گفته ...

بشین با شوهرت حرف بزن بگو یا اون زنه یا من… اگ اونو انتخاب کرد برو مهریت و بزار اجرا  خلاصه مدرک جمع کن از الان

بشین با شوهرت حرف بزن بگو یا اون زنه یا من… اگ اونو انتخاب کرد برو مهریت و بزار اجرا  خلاصه مدر ...

وقتی همه چیو تو گوشیش پاک میکنه چجور مدرک جمع کنم 

آخه چندبار میتونم غرورمو خورد کنم چندبار میتونم شوک عصبی تحمل کنم من فقط 24سالمه ولی از هرنظر به اند ...

نمیتونم الکی بگم بشین سر زندگیت درست میشه 

تو باید ی کاری بکنی! بزار برو اصلا نباش شرط بزار براش…بدم میاد از زنای خونه خراب کن🤦🏻‍♀️