2777
2789

سلام بچه ها امشب رفتم حرم بعد یک مدت خیلی طولانی ... اونجا برای همه تون دعا کردم .

برای همه تون تک تک. از خدا خواستم به حق امام رضا  حاجت دلتون رو بده به مراد دلتون برسین و مواظبتون باشه .....😭😭

نایب الزیاره همه تون بودم ‌‌‌‌‌ازته دل . 

برای کسانی هم که این مدت تو نی نی سایت برایم دعا کردن برای  مریضی م،  دعا کردم از ته قلب . امشب  روی ویلچر نشسته بودم  انقد حرم قشنگ بود . هوا خنک بود و نفس هام پر از عطر یاس و شب بوی حرم شده بود ....‌‌  فرش های آبی خوشگل جدید گذاشته بودن ....... 

سلام دادم به جای همه شماهایی که طالب زیارت هستین و مشتاق اومدن به حرم هستین . همون لحظه هم عکس گرفتم به یادتون . این عکس مال شماست . از همین زاویه سلام بدین به غریب طوس، ضامن آهو،  آقا علی ابن موسی الرضاااا  .......... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩

خوشبحالت التماس دعا.به امام رضا بگو منم بطلبه❤

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ده روز پیش پیشت بودم لطفا درستش کن من هنوز بغض دارم رفیقم دردت به قلبم دردت به جون من بزنه که عزیز دلم شدی با دعوت قشنگت.... من پیشت بودم انقدر غرق فضای حرمت شدم یادم رفت بگم واسه چی اومدم چی میخوام همه حواسم به خودت بود رفیقم حواست بهم باشه امیدم زندگیم....

تو اوج لحظات معنوی در حالیکه اشک تو چشامه نگاهم افتاد ب اون خانمی ک داره چادرش و درست میکنه... 

معنویاتم ریخت بهم🤣🤦🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

و منی که حاجتم شده مشهد😅

کاش منم میطلبید چی میشد منم میشدم یه مهمون تو حرمش

دوماهه که قراره بریم ولی مگه قسمت میشه

ایشالا مریضیت خوب بشه❤

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما