2777
2789
عنوان

بارداری در شیردهی

206 بازدید | 20 پست

من ۴ماه زایمان کردم ....دوماه پریود شدم ...اما این ماه نشدم نزدیک دوهفته عقب انداختم ....اما ۴,تا بیبی چک گذاشتم منفی بود ....پس چرا ترشح ..حالت تهوع ..سنگینی معده همه علایم بارداری دارم ....اما ۴, تابیبی چک منفی بود ...امکان داره خدایی نکرده حامله باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا یعنی از دهنت بشنوه شب و روز ندارم اصلا نمیتونم به نوزادم بخوبی رسیدگی کنم کابوس میبینم شبا

وای خوب چرا پیشگیری نمیکنی من الان دخترم سه ماهه آنقدر خسته میشم به دومی دیگه فکر نمیکنم

اصلا ۴ تا بی بی چک خطا نمی کنه

این همه علایم ازکجا میاد ...همه علایم بارداری دارم ...اما تویه هفته چهارتا بیبی گذاشتم هم ناشتا هم غیرناشتا خدا میدونه  من دارم چی میکشم راه حلی نداریم زودتر پریود شم

این همه علایم ازکجا میاد ...همه علایم بارداری دارم ...اما تویه هفته چهارتا بیبی گذاشتم هم ناشتا هم غ ...

اول یک ازمایش خون بده که مطمئن بشی بعد امپول بزن پریود می شی 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
وای خوب چرا پیشگیری نمیکنی من الان دخترم سه ماهه آنقدر خسته میشم به دومی دیگه فکر نمیکنم

۶ ساله جلوگیری طبیعی داریم بجز بارداریم که خودمون خواستیم ...اصلا دیگه ترسی بخاطر جلوگیری طبیعی نداشتم